|
Hardware Drivers |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Биа
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука имаш oд Realtek тука од Intel Ова ти се драјвери за Xp.. Изменето од Биа - 25.Февруари.2010 во 01:00 |
|
Touch it Scroll it Close it Click it Cross it Crack it Switch Update it Lock it Fill it Call it Find it View it Code it Jam Unlock it Buy it Use it Break it Fix it. <Technologic>
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za baranje driveri neophodni za sitemot da raboti kako so treba instalirajte Driver Genius Pro, ke go najdete po torentite, i toj sam si bara driveri kakvi se potrebni i si gi instalira. Jas taka pravam, i dosega ne sum imal problemi.
Изменето од Zeksi71 - 21.Август.2010 во 18:07 |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Avira
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член System Administrator Регистриран: 10.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали се снајде или сеуште ти требаат? http://www.wardrive.net/drivers/linksys Побарај овде и кажи што направи. |
|
iNFRAG
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако може некој да ми каже како да го поправам звукот на мојот лап топ. Не емитува песни пуштени од било кој плеер. Единствено нешто што емитува е гласот од микфорон. Значи не е хардверски, туку софтверски проблем. Но не можам да откријам што. Ако има некој искуство со ова нека ми објасни како да го средам. Ова ми се случува на Windows 7.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инсталирај нови драјвери, мене на Виста ми снема звук из чиста мира што се вика. Во device manager барај sound controller така нешто беше има опција за инсталација на драјвери , седмицата би требало сама да ги најде на нет.
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
stevce_ris
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки јас користам една збирка од драјвери добро спаковани само треба да знајте кој што драјвер е потребен оти дава многу непотребни :))
кој сака можи да си ја симне од http://drp.su/ |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |