|
Колку се ценети и платени компјутерџии |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хмм... не е така дека секој кој што знае да форматира компјутер е компјутерџија,секој кој што знае да форматира не знае и да програмира темава е програмирање а не форматирање вистинскиот програмер е компјутерџија Flix секој втор знае да форматира ајде нека дојде некој имам еден лаптоп нека ми го форматира ако го форматира му го давам за него да си го земе и гратис слушалки ке му дадам Изменето од Dark HaCkeR - 03.Октомври.2009 во 19:52 |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така ми е зборот, сакав само да споредам , дека кај нас не се платени програмери и слично, а сервисерите се баш оние по платените во однос на знаењето на програмер и сервисер. |
||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас па немав ни од кој да барам помош, иначе јас сум чепкало о крај, дур не расипам не престанувам и после оправај и на свои грешки си учев, ако имам среќа да погодам постапката од прва добро, ако не, ќе се помачам и пак добро и така сеа бидејки го знам 9/10 од Windows на памет цело школо го сервисирам гратис и искрено прекуглава ми е! И од сега више ќе работам само ако ептен ми е некој другар иначе што имам еден гњаватор (човек кој за све гњави) коа ќе почен да ме прашува....го цитирам: „А сега кај да кликнам?“ |
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а колку се движи платата за Flash Profesional програмер?
|
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекам одговор на моето прашање:
колку се движи платата за Flash Profesional програмер? |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Америка и европа околу 70 000 до 80 000 долари на годишно ниво. Кај нас незнам. Најверојатно околу 1000 евра месечно, и тоа најмногу. |
||
Jovan.74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па не е лоша пара за кај нас :D
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |