![]() |
|
Од каде јас овде ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ili ke se maskiras...ili ne pustaat na vrata bez maska,ke mora da platis...skapo
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne,...ni ednoto ,ni drugoto....ke si ostanam sama-pred vrata...
i ke si placham.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Postojat i drugi vrati kade ke se pronajdes sebesi,zarem ne
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ima,...ima vrati..kolku sakash....najbitno e da tropnesh na vistinskata
togash nema poveke chudenje...od kade pa jas ovde???? |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
se svrtuvam...i zaminuvam...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
kako si vlegol ti vo monitorot aa ajt izleguvaj........Idibegaj be |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne sum se prasuvala zatoa sto ne go znam odgovorot
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
to se i jas prasuvam..
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Имав една таква ситуација се најдов таму каде што најмалку сакав, не по моја желба, ама морам да признаам дека сама си бев крива.
Не се прашував многу долго, си фатив магла и реков другпат кога нешто ти кажува дека не е ко што треба-тогаш стварно не ко што треба. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Случајно влегов, прочитав нешто на образование што не ми фати око како беше кажано...збор по збор...
![]() ![]() Така со секоја ситуација... После се прашувам..како се најдов тука??? Изменето од mamamd - 04.Април.2009 во 15:33 |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Dolgooooooo citav samo ..... se dodeka ne me dodraza mestoto pa posakav da repliciram ....
![]() |
|
![]() |
|
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
podolgo vreme ve citav samo i denes reshiv da vi se pridruzam
![]() |
|
![]() |
|
hermiona ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
e da vi go raskaza ja mojot pat kako stignav do ovde.
Jas doagam od planetata na maliot princ znaete deka tamu se e malo i lugeto zapnaa deka ovde na zemjata imalo nekoj mnogu dobar forum pa sakaat i net da im stavame.me zbesnaa.ne ne berit da zivejme tamu pa oni i internet pa i za sekoe dete kompjuter.i aj sea da dojdam i da vidam so se desava.ama mene stvarno mi se dopaga ova......pa ke razmislam moze i ke bidne rabotata. ![]() |
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
![]() |
|
![]() |
|
Indurain ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Стварно бе...од каде јас овде и зошто па да бидам тука.......... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |