|
ИДЕА за старт на мал бизнис |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ideja se bara?
da imam ideja konkretna idea, ama ne e kazuvam ustvari dve se
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zemas eden plac blizu do Alshar,i otvaras butka(citaj KOMPANIJA ,po nashki...) ..!ednas vo dva dena ke naleta po nekoe neutrino i go brois...!den-dva ..op,pak drugo..znaci..broenje neutrinaaaaa....!..toa im go sitkas na tie od NASA ,i ete.. dzabe raboti dzabe, ne sedi!vo zavodot t.e. agencijata uste si primas pomosta za podracjata-nerazvieni..toa si tece..mozes i kredit da zemes..vazno prv si vo biznisot...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....baram investitor!...ovojpat za drug biznis...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
VmSk
Нов член Регистриран: 12.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto mislite za ova? Belo vino iame mnogu, kisela voda iamemnogu, ovosje iame...malku hemija citni od internet so ti treba i pocni da prais spricer ili bunar. Ja ke ti kupuvam dur ti postoi proizvodstvoto i dur cenite ti se uredu...mislam deka e ok ideava ne trebase da ja kazam...:P
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па зошто ни ја кажа ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |