|
Пари... |
Внеси реплика |
Автор | ||
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Февруари.2008 во 20:07 |
|
dali znaete kolku pari imame vo drzavata koi mozat da se primenat za celi
odgovorot moj e kolku sto ima vrednosni proizvodi sto znaci ako kolicinata na proizvodite se stremi kon beskonecnost togas drzavata e prebogata a dokolku kolicinata na proizvodite vo drzavata se stremi kon minimum bez razlika kolkavi cifri imaat grajdzanite na smetkite drzavata se smeta za mnogu siromasna pa kaj nas imame milioneri a nema sto da kupat tie milioneri so milionite pa ispajdza deka i milionerite vo makedonija spajdzaat vo grupata na pitaci milioneri toa e isto kako nekoj da te ostavi na mesecina so poln kufer pari eve edna slucka -razgovarav so mnogu bogat gazda koj isto vremeno e i fabrikant na nevredna fabrika i mu postaviv edno prasajne -koga imate tolku pari zosto ne kupite tehnologija i se razviete vo gigant a toj odgovori -strancite koga mi prodavaat tehnologija mi ja naplajcaat 100 pati poskapo pa taka da jas ako treba da kupam tehnologija za stampajne na el.plocki tie taa tehnologija ke mi ja naplatat kako da kupuvam kosmodrom sto znaci parite od nasite milioneri vazat samo za jadejne piejne i droga odnosno sporedni raboti |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
парите...доаѓаат и си одат..
зависи од личноста ...како располага со нив...
|
||
analiticar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova me asocira na zenite doajdzaat i si odat i za toa si vo pravo a sto se odnesuva do temata koja ja otvoriv za parite kaj tie lujdze bas ne si odat ama za zal so niv nisto nepravat......... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spoznav deka mi falat 50 000 evra, a imam da vlozam samo 100. Ideja ?
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оВА СО НАШИТЕ ГАЗДИ МЕ ПОТСЕТУВА НА ОНА „ИМАМ ЖЕНСКА АМА НЕМАМ КАЈ ДА ЈА НОСАМ!“
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
analiticar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekogas koga nekoj ke otvori tema mora nekoj da ja pomesa so nesto nadvor od temata
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каква споредба......ако со парите располагаш добро и паметно...
повеќе ќе доаѓаат отколку што ќе си одат...
ако со жените добро постапуваш...ќе доаѓаат и ќе остануваат.
|
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cuvaj si gi dobro tie 100 , so ulaganje kaj nas moze i bez niv da ostanes
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
parite se otepuvacka...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...зарем во македонија има пари за бизнис,...освен ако се исклучи јадењето, пијачката,...и останатото,..„odnosno sporedni raboti“...на пр. дрогата!?....бизнис или криминал или обете!?....
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во државава ниту знаат колку пари имаме, колку кој на кого должи, ниту како да се извлечеме од бељава во која заглибивме ( станвме последни во Европа?).А каде бевме до пред пет години?
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |