|
Како да се смирам со...!? |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
legijate
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
INACE KOLKU ZA INFORMACIJA SE SMIRIV SO DEVOJKATA...HAHA...FALA NA SITE STO POMOGNAA
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurna sum deka e glupava
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тебе сине никој не може да ти помогне можеби времето ќе те дотера а можеби и не, јас лично не верувам |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееее !!!!!!!!!!! што ви викав јас во темата http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3752,..... дека љубовта е слепа....... п.с иако мислам дека станува збор за недозреаност...... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brao be..stvarno ubav sovet,i toa od masko vaka daden..i ja istoto bi go preporacala,da i se izvinis,i da napravis esto da ja povratis doverbata..pa sea ako ne ti uspee kako so vika Sandanski ne e ni prva ni posledna..ama ako vistinski ja sakas kako sto vikas ke se potrudis da vi uspee |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto znam. Tie raboti lesno se pravat a brgu se slucuvaat no do korekcija teshko ide. Dokolku se partnerite seriozni. Dokolku ne se togash se e haj huj.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |