|
Исламска практика |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омер многу убаво знае што пишува к*ранот,и многу убаво знае дека тој е ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТА КНИГА КОЈА ЈА ОГРАНИЧИЛА ПОЛИГАМИЈАТА.
Омер многу убаво знае дека Полигамијата е исклучок ,а не правило. Омер многу убаво знае дека за ова е објаснето од сите можни аспекти на форумов. Омер знае дека има многу добри сопрузи и сопруги кои имаат убав и идиличен брачен живот. Но,Омер многу убаво ја знае и фактичката состојба на проституцијата,лошите брачни односи,изневерувањето на брачните партнери итн. Инаку Омер,само даде појаснение за клипот кој го посочи мариа-магдалена,а во никој случај конечниот став на Исламот по ова прашање. Омер сега се релаксира и немој многу да се замараш со него. Изменето од Omer El Faruk - 03.Мај.2008 во 00:02 |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj ne se zamara so Omer, tuku Omer se zamara so interpretacii sto ponekogash ne drzhat voda.
P.S. Toa poretko se sluchuva, no kako sto bidna ovoj pat, se sluchuva ponekogash. Ne e golema rabota i ne si go zemaj toa tolku na srce. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Burak
Група Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te molam kazi deka ne e ubava pesnata?Barem bidi iskrena?
|
|
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
|
|
Burak
Група Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=SKXWbMsGpmk&feature=related a moze i ova video da go poglednete kako shlag na muabetot |
|
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definicija na poligamijata ja objasnuva poligamijata kako sto treba - k*ranot ne ogranicuva poligamija tuku na nekoj nacin ja podstreknuva i ja opravduva,,,, |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova mnogu ubavo se vklopuva vo segashnite i poraneshnite diskusii na forumov.
Samo sto beshe potvrdeno deka k*ranot zabranuva peenje i muzichki instrumenti (otidete na soodvetnata tema). Nekoi chlenovi se javija so interpretacii deka vsushnost mozhelo da se pee, no samo ako zborovite imaat nekakva vrska a so k*ranot - od nivniot aspekt, pesnava go potvrduva toa. Poglednete gi fotografiite, kako vegjite se ubavo ochupani i ochite nashminkani - rabota koja beshe osudena od muslimanskite chlenovi i za sto beshe recheno deka pravata muslimanka toa ne treba da go pravi. Pesnata e dobra, no sepak toa ostanuva do vkusovite na sekoj chovek. Mene mi e interesna, mi se dopagja montiranjeto so fotografiite od zhenite i mislam deka zborovite se dobro odbrani i ubavo sostaveni za da se prenese poentata na pesnata. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно, не? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |