|
Хит Леџер-мртов!! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na godishninata na negovata smrt e nominiran za oskar za "The Dark Knight" zasluzuva oskar za ovaa uloga. R.I.P |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво парче беше дечково, како само го биваше, која ли кариера ќе ја направеше да останеше жив.
Му се восхитувам и на убавината и на талентот секогаш кога го гледам на филм. Абе Heath бе, зашто баш ти? Изменето од GlenKlouz - 29.Јануари.2009 во 12:48 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eee i ja se prasuvam kako sekogas najdobrite, mladi si zaminuvaat od ovoj svet..milion primeri imame..steta za ovoj decko imase ogromen talent koj doprva ke se pokazese..steta golema..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог да го прости.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хит Леџер бил и режисер
Хит Леџер нема само да го помниме како актер и оскаровец, туку и како режисер. Двата музички видео спота, кои ја претставуваат последната режисерска работа на Леџер, ќе бидат прикажани до крајот на годинава. Покојниот оскаровец режирал два видео спотови за групата Modes Mouse. Музичката група планира премиерно да го претстави анимираниот видео спот за „King Rat“, бонус песна од нивниот албум „We Were Dead Before the Ship Even Sank“, потврди „Billboard“. Леџер одлучил да соработува со Modest Mouse откако во Австралија се запознал со фронтменот на бендот, Исак Брок.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ledzer e mrtov?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се зезаш сега Анакин?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha
jas? ko po obicaj naprimer vcera cuv deka kralot e mrtov leleeeeeeeee Изменето од anakin - 18.Март.2009 во 15:05 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi e zal za chovekov ama sepak sam si napravi
|
|
|
|
DrastiK-
Нов член Регистриран: 20.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар глумец штета што си отиде толку млад
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото на Хит Леџер ја шокираше јавноста
Таткото на покојниот Хит Леџер во големо интервју кое го даде за американските медиуми прв пат отворено проговори за смртта на својот син, прославениот актер. Ким Леџер, професионален возач на автомобилски трки, изјави дека Хит е сам крив за својата смрт, но во целото негово интервју преовладува голема огорченост со што американската јавност и неговите обожаватели останаа шокирани. Ким се осврна и за смртта на Мајкл Џексон и ги спореди двете ѕвезди кои починаа на сличен контроверзен начин. |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апартманот во кој почина Леџер скапо продаден
Апартманот на Менхетн во кој почина оскаровецот Хит Леџер е продаден
по безобразно висока цена. Сопственикот на зградата во најелитниот дел
на Њујорк очигледно добро профитираше од смртта на познатиот актер. Луксузниот апартман се наоѓа во самиот центар на Менхетн, а за него
славниот актер плаќал околу 23.000 долари кирија, пред смртта во 2008
година. Оттогаш апартманот е празен и никој се немало вселено во него. |
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |