|
Физика |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
mircem
Група Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali znae moderatorot sto e toa potencijalna sila
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако сакам да ме испрашуваат ќе си одам на школо и патем,... не мора да значи дека модераторот мора да ги знае тие работи..... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
физиката никогаш на ми била тешка
само ме нервирале секогаш равенките |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mircem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa dobro bre, ili diskutirajte za fizika ili odete na kafe muabet pa tamu kazuvajte kako vi bilo vo skolo
|
|
mircem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga bi go posetile forumov pravi fizicari togas ce se desi edna fizicka pojava : sila na ramnoteza
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be,...hemija mu e majkata!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕПИТАФ:
ОВДЕ ДРЕМА СРЕЌНИКОТ ШТО ТОЛКУ МНОГУ ЈА САКАШЕ ФИЗИКАТА, ПА ОД ПРЕГОЛЕМА ЉУБОВ КОН НЕА ЖИВОТОТ ГО МИНА КАКО ФИЗИКАЛЕЦ. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka znae za potencijalna sila
|
|
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да хемија ама после хемија, одма на второ место физика Го обожавав предметов бидејќи наставничката( која беше од Дабиле, Струмичко) беше многу строга и за знаење и незнаење ставаше слаби оцени , у смисла ако знаеш а притоа брзо тоа да го одговориш или раскажеш пак ке добиеш слаба оцена Многу генерации ја знаат женава која мака си нема, свака част, по нејзино си тера жената и што е најбитно ги мразеше женските кои се шминкаа и се дотеруваа она си сакаше примерни деца на час Се знае дали си дошол на школо или си дошол да се глупираш Алал да и е, не е лошо после 7 години да идам до гимназијата да ја посетам жената , чисто од респект кон неа |
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено кажано никогаш не сум ја сакала физиката, хемија и биологија обожавам, ама очигледно немам таков кликер кој ќе успее да ги разбере сите тие рамномерно праволиниско, па успорено, па забрзано... Се ежам од физика и воедно најниска оценка во индекс ми е физика и ја прифатив затоа што едноставно нема теоретски шанси повторно во мојот живот да ја учам. Во основно имав добра наставничка што не тераше да размислуваме и тоа е позитивна работа, што се научив да размислувам кога учам и тоа го применив во другите предмети, шантрав меѓу 4 и 4+ секогаш. Во средно не тераше да раскажуваме лекции како што она ги предаваше на час и душата ни ја извади.. И што е најтрагично толку време губев на тоа физиката, а сега ништо не памтам. На факултет, професорот свесен дека во прва година сме сите преокупирани со учење анатомија како најтежок предмет, не се ни трудеше нешто посебно во предавањата. Со среќа на сите што учите физика во моментов!
|
|
We must learn to be still in the midst of activity and to be vibrantly alive in repose.
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |