![]() |
|
ПОМОШ ЗА ИЗБОР НА КАМЕРА |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Snajper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Јануари.2008 во 10:33 |
Почитувани Форумџии...
Ми треба помош за избор на камера..... Цена: од 14 до 18 илјади денари Дајте предлози и размислувања зошто тој тип или друг тип БЛАГОДАРАМ........ ![]() |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Друже, а има ли некои модели конкретни помеѓу кои се двоумиш?
Ако си внимателен човек, и пазиш техника, јас би ти препорачал нешто од асортиманот на Canon.
|
|
![]() |
|
Snajper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Е вака друже.... моментално изборот ми е сведен на PANASONIC GS80 и SONY HC37E.... Панасоникот посебно ми се свиѓа затоа што има Отикал Имиџ Стабилајзер.... а Сонито...затоа шо е Сони Не знам како се покажуваат овие со Цедињава.....тие со ХАРД ДИСК ми се многу скапи За Канонот не знам....? |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Епа ако се двоумиш помеѓу овие две??? Ај да ги погледнам и да не избрзувам со коментар. Sony е Sony но стандардно влече на црвено, така да горе доле сите ќе ти изгледаат како индијанци
![]() Ти посочив Canon затоа што барем од она што јас го имам видено нуди горе доле најголема острина на слика, реални бои, пристојна цена, но сметам дека е... така повеќе за пазење. (да е се треска многу...)
|
|
![]() |
|
Сега ги погледнав и конкретниве модели и дефинитивно мислам дека Панасоникот е мнооооогу подобар. Поголема резолуција на снимање, оптичка стабилизација, вистински 16:9 мод, оптика...
Изменето од Александар_А - 03.Јануари.2008 во 13:19 |
|
![]() |
|
Друже....фала многу....ми помогна да се одлучам Ќе си го земам Панасоникот.....не е ни премногу скап.....OIS ми е пресуден..... а плус и ова шо викаш дека има поголема резолуција на снимање...... Фала ти многу уште еднаш ![]() |
|
![]() |
|
Нема за што. Со здравје да се служиш, па пиши за впечатоците од камерата.
|
|
![]() |
|
slotlot ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mi treba sovet za izbor na edna od slednive dig.kameri-fotoaparati:
Kodak Z 812IS Canon S5IS Sony H9 Vase mislenje za soodnos performansi i cena Blagodaram |
|
![]() |
|
Јас би одел на Canon S5IS. Меќу другото има стерео бележење на звукот. |
|
![]() |
|
slotlot ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mislam deka Kodakot ima podobar video zapis video clipovi so 1024 x 720 na 30fps i stereo audio od Canonot.
![]() |
|
![]() |
|
Епа ако е така ич не му ја мисли.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |