![]() |
|
Што мислите за Идивиди? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Супер е.
|
|
![]() |
|
DRIFT MASTER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
tr isnt gr8tr forum in di ert.
|
|
DRIFT
|
|
![]() |
|
Ален ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Идивиди е да идеш и да видеш... Нешто неверојатно!
Супер е ![]() |
|
![]() |
|
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Порталот е добар, но истите содржини се вртат по сите македонски портали.
Форумот ми се допаѓа, прегледен, активен..
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Portalot mi se dopagja, forumot smetam deka treba da se podobri i da se zbogati so vazni aktuelni temi
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
-ako na nekoj namerata mu beshe povekje nikoj da ne komentira na vestite i sluchuvanjata togash
-mu chestitam!
![]() ...potpolno si ja ostvari namerata! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |