IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Microsoft Word
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Microsoft Word

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Microsoft Word
    Испратена: 27.Декември.2007 во 22:10
Kako se vika dodatokot za pisuvajne na matematicki formuli vo word...

Dokolku nekoj znae link od kade mozam da go simnam neka go postira zs mn mi e potrebo..

Fala, odnapred
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 23:29
јас го користам OpenOfiice.org 2.2  и кај мене во Word  идеш прво на : вметнување ...потоа на објект, па на форумула и ти се прикажуваат сите математички формули

кај мене е ставена програмата на македоснки јазик, затоа веднаш се снајдов намигнување
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 00:22

Idi Tools-Costumize - Commands

Potoa odberi od listata Categories (desno) -Insert, a od levo pronajdi ja ikonata Equation Editor.
Klikni so mouse-to na ikonata,zadrzi i odvleckaj ja kaj nekoj toolbar.
Zatvori go prozorceto.
Ako sakas da pisuvas formuli samo pritisni na ikonata Equation Editor i ke se otvori pole za pisuvanje formuli.

Toa go barase?
Кон врв
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 11:54
Ok se snajdov barav Microsoft Equation Editor 3.0 :)

Sepak fala na pomosta
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.