|
Принуден избор |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ок, извинете не забележав
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немај гајле ке средам подоцна.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sto ti e gajle idi si ----->begalka... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никогаш не ми забраниле моите а не ни верувам дека ке ми забранат..тоа си е лично мој избор и одлука....а забранета љубов како верски забранета и тоа уште помалку има шанси да ми се случи...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...why, ja znam eden forumski primer za dvajca zaljubenkovci, ama stvarno se zavrshi toa se mnogu tragichno, taka da jebiga, ama znam i za eden isto sluchaj sto se zavrshi pozitivno, taka da se e do chovekot, eve ja na primer se imam svitkano so katolichka ama ich ne mi smetashe toa stvarno ne, po nekad mi svireshe deka taa vera bila kao naj-sto ti ja znam , ali i vikav nesakam da zboram za toa i koa ke mi kazeshe zasto deka si glup , ja stalno i vikav ne be... -stupid people discus other people, and about other people -average people discus everyday things -intelligent people discus ideas ... |
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa i jas ne popustam koga ljubov e vo prasanje, milion pati ke recam eden zivot imame, pa i da se zgresi sekoj najdobro uci od sopstvenite greski . Ama definitivno mrazam koga se ugleduvaat na drugi, primer kerkata na komsivkata lele ama decko fatila, ili devojcevo i fakultet zavrsi i pak decko ne fati e toa ti e pametna devojka i slicni vakvi gluposti koga ke gi cujam ne mi se izleguva so decko, mi go unistuvaat denot
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za begalka sigurno ke odam, treba malku avantura vo zivot
|
||
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sovet:avantura vo zivotot-da,sekako,no neka toa bide pred da
se donesat konechni odluki,posle toa greshkite i posledicite od niv
poteshko se ispravaat.
Nikogash ne begaj,nitu od nekogo,nitu za nekogo.
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se zezav, se zezav... , nemam namera da me prekrstat vo Zona |
||
|
||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моите не ми се мешаат во мојот љубовен избор
но ако некој навистина ми се допадне би се спротиставила ..
но мислам дека никогаш не би ми се допаднал некој кој толку ќе им пречи на моите
|
||
Life is beautiful
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa srekna si sto imate slicen vkus
|
||
|
||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па тоа е нормално нели ........
|
||
Life is beautiful
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mora da znaci... barem ne vo se
|
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е вистинска таа нема граници, и не знае за пардон или опрости. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |