|
Дали мобилните телефони се штетни? |
Внеси реплика |
Автор | ||
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Декември.2007 во 11:45 |
|
site nie sme svedoci deka denesniot svet ne bi mozele da go zamislime bez mobilen telefon. pricinite za koristeweto se navistina golemi, megjutoa sepak i zavisnosta od samite niv nosi razni posledici. tokmu tuka na ovaa tema bi sakala da pisete za toa sto mislite za mobilnite telefoni, potocno za toa kolku se stetni samite tie.
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:52 |
||
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se stetni......za paricnikot.....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja neam mobilen, znaci deka sum potpolno zdrav
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja bi rekol, ne si dostapen....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shtetni se 100% i za zdravje i za parichnik kako shto rece LouWeed...
mene mi sozdava stresovi koga mi zvoni... i mozam dakazam poarno e da si nedostapen, otkolku 24 h nekoj da te zamara so sekakvi gluposti... |
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stetni se zracat...
mozete da si kupite mobi cip koj se lepi na baterijata i sprecuva vo odredena mera da se zracite od telefonot. pred nekoj den zalepiv bidejki mnogu zboruvam, se nadevam deka ke mi pomaga...cenata e niska ako navistina deluva ( a veruvam )-1450 den. |
||
people are strange
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kje si kupite tova piramidata protiv stetni zrachenja
ako go zavrzete na debilniov kje pomogne no tezi ako ja drzite vo dzebovi - treba da imate golemi dzepovi i tezi pak najdobro e da se javuvate nekade vo blizina na heopsova piramida nemora da ja nosite v dzep no e zesko-- no taman za zesti muabeti Изменето од anakin - 21.Декември.2007 во 01:06 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе ти си бисер... |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se sto e preterano e stetno ... no vo sporedba so stetata sto ni se pravi sekoj den ... preku televizijata i stampata ... mobilnite telefoni se detska igrachka ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so e tuka tolku smesno adzo??????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па смешно е.... јако е... се пукнав од смеење... алал да ти е...
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас
|
||
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ee pa de4ki na nekogo e smesno, ama mn se stetni, mozete da stanete izavisnik od niv, pa posle da imate i nekoi deformacii na vasite gorni ekstremiteti (ste pomislile li za toa?)
cekam vasi ckomentar4inja :) |
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |