|
Љубовни игри |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде биди свој. Биди нешто што до сега ми се нема случено. Остави ги сите игри и правила кои до сега си ги научил и заборави на сите клишеа. Покажи ми дека си посебен, упорен, а недостижен. Можеби прво треба да дадеш, за да добиеш нешто за возврат, но јас повеќе немам зошто да ја раздавам мојата убавина без причина.. немој да ме сфатиш погрешно, ова не е егоистично кажано, размислувај малку пошироко, јас не пишувам само за надворешната, естетска убавина, јас пишувам за убавината од секаков облик. Иако сакам да ти покажам што знам, сакам да ти влезам под кожа, тоа сега нема да го направам. Сега те оставам, те гледам, те следам, од сите страни ќе те набљудувам, така тивко, нечујно. Сакам да направиш да сакам да ти дадам нешто мое, макар и спомен да е. Сакам! Ќе уживам додека гледам како се докажуваш, и додека по твоите раце ќе тече топло чоколадо јас само ќе седам спроти тебе и испитувачки ќе те гледам во очи со надеж дека ќе ти ја допрам душата. Сакам да ми го покажеш врвот по кој можеш да посегнеш, за да потоа јас ти покажам како вистински таму се ужива. Знаеш, јас не сум навикната на малку,чувството на задоволство кое можеш да го доживееш со мене, не можеш да го добиеш на некое место каде лебдат лесни облачиња. Не, тие не се мојот врв, јас нив одамна ги имам достигнато и престигнато. Затоа покажи ми дека можам да ти дозволам да ме следиш без да се покаам. Биди ми достоен. Ти биди ми предизвик. анонимус
Изменето од ZeZnAtA - 08.Ноември.2017 во 10:51 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno
|
|
vivi
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми го пополни и мене времето во гужвите помеѓу Јаја-Паша и Бит Пазар,анонимусот.
|
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |