|
Држави пријатели на Македонија |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da odis nekade treba da te pokanat, no toa ne e nedostatok samo na ovoj premier i ovaa vlada, toa kontinuirano se slucuva. Pogledni kaj bil B.C., samo na gosti kaj drugarcinjata od sosedtvoto. Edninstven politicar od Makedonija sto bese kanet od zapadnoevropskite zemji bese pokojniot ni pretsedatel, Bog da go prosti, kogo iako site go potcenuvavme, ocigledno im bese blagougoden na amerikancite i evropejcite.
Изменето од moira - 04.Декември.2007 во 04:10 |
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijateli nie nemame. Site gledaat nekako kraj da ni stavat. Nikoj ne mislese deka i tolku ke opstoime, ama gi zafrknavme!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PIREJ |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatel samo eden ANTARKTIK
onie pingvini em neznaat za nas- a i da znaat ne ni mozat niso |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto si nametnuvame nepotrebni nervozi. Pa daj ednash da svatime deka gi nemame i so toa da se pomirime ednash.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...samo Srbija i Makedonija
Изменето од bojan81 - 07.Декември.2007 во 04:38 |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A plus ja nema Hrvatska i Slovenija. Tie ni se prijateli. Ne svakam zosto ima tolku mnogu Srbofili vo drazavava. Vo Srbija ziveev mnogu dolgo,a vo Hrvatska sum sekoe leto. Samo kako podkrepa na moite izjavi Изменето од Анастеа - 25.Февруари.2011 во 02:28 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cenam deka orlov e vo absolutno pravo ..... no , da ne zaboravime na pogovorkata koja veli " neprijatelot na mojot neprijatel e moj prijatel " ... e sega , ako tuka barame koj komu e neprijatel , najprvin ce e isklucime bugarija koja vo site varijanti e prijatel so sekoj eden koj e podgotven so nea da e deli Makedonija .... posleden pat toa se sluci 41-ta koga so nejziniot sojuznik albanija e podeli Makedonija i postavi granica kaj grupcin .... amerikancite i ne mozam da gi analiziram zosto i tie kako i bugarite , bi se fatile vo sojuz i so crniot gjavol samo da gi ostvarat svoite , no i na vatikan , planovi .... unistuvanje na pravoslavieto pa makar so toa povtorno e vospostavile granicata pomedju zapadnoto rimsko carstvo i otomanskata imperija .... e rusite , niv ce gi smetam za prijateli samo poradi toa sto se pravoslavci i sloveni , iako mnogu i nemaat storeno nitu za Makedonija a nitu za srbija koja sekogas e koristat za pazarenje so zapadniot svet .... znaci , tatarite otpadjaat uste vo prviot krug , amerite uste od prviot krug imaat negativa , a onie prokletnici od jugot i ne sakam da gi spomenuvam...... koj ostanuva , ocenete samite .... Makedonija na Makedoncite a bugarite nazad vo mongolija
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Србија : Бугарија 1557 : 212 |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затворетеја темава.
Македонија никогаш немала пријатели. Секогаш душмански се гледало на неа. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trimoreta- da razjasnime nekoi dilemi, ama so argumenti, ne so navredi i pcosti. Vo makedonskiot jazik ima edna pogovorka koja veli (ke se potrudam da ti ja prevedam na bugarski)-Poturcenija e pogoljam Turcin i od Turcinijata). Nikoj ne moze da go osporuva nacionalnoto custvo na drugiot. Iako sum Vlainka, vo momentot mozam da se deklariram Eskimka. Ama jas, ne nekoj drug da mi kaze shto sum. Zoshto ti ja kazav pogovorkata. Vo Bugarija , kako vprocem niz celiot Balkan imalo mnogu sojuzi, pa nie ucevme po istorija za Bugarsko-Vlashkoto carstvo. E sega trimoreta-koj tebe ti garantira deka si cist Bugarin. Moze si potomok na nekoj Vlav. Ta si imate tamu celi oblasti naseleni so Vlasi- duri i seloto na Jane Sandanski se kazva Vlahi. E sega tri moreta- ne tvrdam-ama ti sugeriram- prvo da si napravish DNK test- pa da si sednesh so majka ti i bashati da si poprikazvash za potekloto ti. Elem-da ne se iznenadish!!! A da ne izlezesh duri i Makedonec- bidejki vo socijalizmot-koga Makedonija beshe Amerika za Bugarija-mnogu Makedonci odea na odmor vo Bugarija.A moram da priznam deka Bugarkite se mnogu ubavi-neodolivi-taka velat nash*te mazeta. Uuuuu, me plashi, ama i me raduva pomislata deka mozebi sme rodnini. A za latinicata, da ne ti izleze posle majcino pismo- pa da treba da si ja naucish. Eeee ako izlezesh blagonadezen Vlah ili Makedonec....Gi molam forumdziite shto imaat kirilicna podrshka da mu prevedat, da razbere poubavo!!!!
Изменето од mamamd - 09.Декември.2007 во 11:15 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ја гледам анкетата , не ми ја покажува
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа Катар
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |