|
Russian Vacuum Bomb каде се планира!? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so e be teletabis se ljutes a? epa ili ne kenjaj ili ic ne pisi, edno ke e, objasni prvo posle ke se raspravame.......a toa koga bi nemalo site go posakuvaat gledam, vlozete trud, i svatite nekogas sto e zafkrancija ebago
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да имав помал IQ сигурно би се смеел на твоите зафрканции
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам дали Америте ја имаат оваа бомба или толку не им е јака ама се по се изгледа дека ке ја испробуваат Русите бомбава негде,дали ке им ја позајмат на Србите или ке пукне несакајки у Чеченија ке видиме,прашање на време е
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greoj si ti celiot, ti imas pomal od toj so ima najmal IQ 100%, da imase pogolem ke imase vo glata neso, a vaka moze so jondza ti e polna.... zal mi e da te navredvam kutriot |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pokani za muzika na svadba ne e tuku taka. Tapanot nekade mora da chukne??????? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto li se gotvi vo kujnata? So ke ima na menito, sto mislite?
Putin se napravi za da pobedi, a so zapadnite institucii se stvori golem razdor sto go obvinuvaat za mesteni izbori. Moram da priznaam deka negovoto neprijatelsko odnesuvanje kon opozicijata me iznenadi, i mi se cini nekako preterano, so ogled na toa deka i bez takvite ispadi sigurno ke pobedese na golemo vo Rusija deka e najpopularen, a Rusite oddamna na ziveele taka dobro. Znaci prasanjeto ostanuva: zasto taka esplicitno se postavi sprema opozicijata, so apsenja itn... Russian elections unfair, say Western monitors (od denesen Times) A od Dnevnik i kako si pie vince so zenickata i nazdravuva na pobedata (kako da izlegle od makedonski narodni prikazni) to majstore! Znaci on sam po sebe ke pobedese, zasto sevo ova? i zasto tolku esplicitno? Dali deka stravuval od sabotiranje na izborite vo RU od stranstvo? Dali deka saka da dade nekoja jasna poraka na zapadnite zemji?... Kako i da e bas izgleda deka nesto mnogu bitno se gotvi vo bliska idnina... Изменето од Alexandar Mak - 04.Декември.2007 во 11:46 |
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moeto mislenje za Rusija i "zapadot" e deka TIE TREBA DA SORABUTUVAAT A NE DA BIDAT VECHNI OPONENTI.
ZATOA STO I EDNITE I DRUGITE IMAAT EDEN ZAEDNICHKI NEPRIJATEL, KOJ STO TOA VESHTO GO KORISTI. TAKA DA ISPAGA RABOTAVA KAKO ONAA NARODNATA " dvajca se karaat, tretiot koristi".
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако САД- НАТО е/се научена/ни да си игра/ат со светот тоа Русија не го
прифаќа. Односно им кажува дека е сериозен партнер и им дава сериозна
порака.
На потег се САД да го рифатат предизвикот или тотално да се повлечат |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |