![]() |
|
извлекување на групи за СП 2010. |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daj be ne se deri, me ogluvi baska i ocite mi prsnaa......
prosecni?????a nie sto sme????au da pod prosek..... |
|
![]() |
|
Vlade ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Dobroto vo ovaa grupa e toa sto skoro site igraat isti nacin na fudbal (mozebi, so isklucok na Holandija). Site go praktikuvaat t.n. angliski fudbal, sto nas, sekako, deka ni odgovara. Makedonija, dosega vo site kvalifikacii, tesko izleguvase na kraj so reprezentacii koi igraat zatvoreno (posebno, so onie od istocna Evropa). Grupata e teska i ke bide navistina neizvesno, moze da se sluci da igrame baraz (pa, ako ni trgne i da bideme prvi - ovde sekako deka ke bide presuden mentalitetot i psiholoskata podgotvenost na sekoj nas igrac posebno), no i da bideme posledni so dve nereseni protiv Island. Bog znae... zivi bili, pa videli.
|
|
![]() |
|
Јабанџиче ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Групата не е слаба.
Групата конечно за нашата репрезентација е посериозен тест за влез на голем турнир.Само со безмилосен триумф кон сите селекции во оваа група не носи во Јужна Африка.Математиката ,калкулациите и баражите заборавете ги!Ако се триумфира за успех тогаш стварно сме заслужиле светско.Холандија се дели во оваа група,барем по рејтингот,и ништо не се знае.Другите репрезентации верувам дека можеме ги јадиме.И немој некој да ми рече:ами Шкотска ја тепа Франција...Па и ние ја тепавме Хрватска...па шо...
Кога ке ја изгазиме Норвешка и Шкотска на гости и со Холандија нешто поволно, тогаш ке мислам дека сме спремни за на светско.
Сан Марино и Лихтенштајн во група(ако барате полесна група),не не носат на светско!
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
јас колку што читав по весниците Седлоски изјави дека Шкотска и Холандија се негова желба и дека би требало да имаме позитивен скор со нив, а и Норвешка не е толку јака како што се мисли.
сега треба ладна глава, вежбање и само вежбање. но и добар селектор. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
anpetr ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
super e grupata.
samo treba da se pobeduva so sekoj sto ke igrame i samo taka ke se plasirame na nekoe evropsko ili svetsko prvenstvo, samo pobeda protiv sekoj i taka ke dojdime do pozitivni rezultati. |
|
ana
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Makedonija nikogas nema da zamineme na SP ili EP.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
тогаш значи премиерот нема да го оствари ветеното?
2010 на светско? |
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
HI)H( ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
NE TREBASE VAKA TREBASE DA BIDE
1.MAKEDONIJA 2.ANDORA 3.LUXEMBURG 4.HRVATSKA 5.ITALIJA 6.SEVERNA IRSKA |
|
1 Година верен форумџија
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |