|
Македонската фирма Зегин инвестира вo БГ |
Внеси реплика |
Автор | |
FLooK
Група Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Октомври.2007 во 19:14 |
Фармацевтичната верига "Зегин" готви мощен десант на Българския пазар.
"До 2 години ще отворим 300 аптеки в цяла България" - заяви представителят на фирмата Томо Аврамски.
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas me zabole za toj lopov
mameto negovo! |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
FLooK
Група Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што така? Не са ли квалитетни аптеките на Зегин. Казват, че като дойдат в БГ ке свалат цените до 30% от сегашните. Се надяваме да е така. |
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i taka i ke bide,
zatoa pak tuka ke gi kaci 30%, mameto negovo lopovsko otrov da ispie po greska! |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може ли Бугарија да си го земе тој биљмез топтан сосе аптеките? Бараме само да ни се гарантира дека невестата нема да се врати.
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E AKO DE MAKEDONEC E COVEKOT I NEKA SE SIRI SLOBODNO NA PAZAROT NADVOR ODF MAKEDONIJA..
PA AJDE KAZETE KOJA FIRMA ILI KOJ BIZNISMEN E POSTEN I NE UKRAL NISTO DO SEGA AAAA? A OVIE GRCKIVE FIRMI ,MATAF ITN ONI NE LI NE KRADAT BE EJ OSVESTETE SE MALKU ALI TIE KRADAT I PARITE GI NOSAT NADVOR OD DRZAVATA...A AKO E MAKEDONEC POGOLEM DEL KE BIDE KAJ NAS I KE INVESDTIRA USTE NESO...NI TREBAAT MAKEDONSKI BIZNISMENI ZA DA JA ZAJAKLNAT SITUACIJAVA VO DRZAVAVA I DA SE RAZVIVA STO POBRGU PAZARNATA EKONOMIJA... |
|
speed
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |