|
ОЛИГАРХИЈА |
Внеси реплика |
Автор | |
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Октомври.2007 во 20:04 |
Tolku malku narod tolku malku zemja tolku malku luge tolku golemi zagubi kolku golemi steti kolku golema siromastija kolku neuspeh kolku krizi se ova se dolzi na oligarsite od nekoi Изменето од Vladimir - 13.Октомври.2007 во 16:05 |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееех има ли кој да го ова види..а и разбере...секако правилно??
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle ostrite kritiki za moeto izlaganje vo poveke temi od dvajca posetiteli na forumov neznaci deka tie vlijaat na moite temi...... no bidejki objaviv poveke temi iskreno nekako kako da ocekuvav poveke od se ova pa pomisliv deka ako i na ovaa tema mi sledat ovakvi kritiki nisto nepravam ...... mozebi temata e prenatrupana vo edna prilika pisav sakav vo par recenici da ja opisam prethodnata vlada SDSM sakav da go izrzam svoeto nezadovolstvo..... pozdrav treba da ja srusime oligarhijata i sekogas da ne vodi pravdata ... blagodaram pozdrav do vas
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, ДЕСПОТИЗАМ, а деспоти има многу. Деспот Бранко, деспот Владо, деспота Рада, деспот Кољо, и тн............................... се деспот до деспота. Изменето од orlov - 15.Октомври.2007 во 20:42 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
sloboden MKD
Група Регистриран: 14.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke gi nabrojam firmite od vremeto na takanarecenata makedonska tranzicija:
1. Makedonija Tabak 2. Pivara 3. Ohis 4. Makedonija Turist 5. Alkaloid 6. Evropa 7. Komercijalna Banka 8. Sileks 9. Makedonski Telekom 10. Cementara 11. Skopski Pazar 12. Segasen Makstil 13. Fersped 14. Replek itn................... Eden od ovie se ima dogovoreno za slednata makedonska politicka esen da bide premier. Pozdrav |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda sam na sebe ne si si jasen a a kamo li pak na nas ostanatite.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
sloboden MKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve uste eden povrzan direktno so Asandz, veruvaj prijatele taa epizoda sto ti ja pisuvas se uste ne e gledana na Wiki.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SlobodenMKD, вака како што си ја отворил темата, продолжи ја дискусијата тука (ако дискутираш за олигарсите). А за новиот премиер, за кој одамна наговестуваш, а не кажуваш ништо конкретно, продолжи на другата тема која веќе ја имаш отворено. А олигарсите си ги знаеме сите повеќе или помалку кои се. Деновиве баш се актуелни со новиот закон за легализирање на дивоградбите: ВМРО-ДПМНЕ зборува за сината олигархија на СДСМ, кој на колкав простор живеел, кој имал дивоградба за легализирање... Овие им враќаат со обвинувања за нивната портокалова олигархија... Бурлески... ем во боја. |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Портокaлево - сина боја.
|
|
sloboden MKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se salam, sitye ke bidete zadovolni, pred se zaradi negovata skromnost i vo istovreme uspesnost. Изменето од Анастеа - 26.Јануари.2011 во 16:59 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рековме, овде за олигархијата. За премиерот - на другата тема. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |