![]() |
|
Научни емисии |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
VladimirCHE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Октомври.2007 во 19:36 |
Neznam dali nekoj prati voopsto na rubu znanosti hrvatski serijal vo koi se objasneti mnogu nerealni raboti za covestvoto pocnuvajki od kosmosot,religijata,naukata,filozofijata na zdravoto ziveenje i slicno dokolku nekoj a sigurno nekoj ki prati ovie emisee neka pise stvarno se kull i dosta interesni.......
едит : пожелна е дискусија и за други научни емисии ![]() Изменето од BisernA - 29.Јануари.2009 во 11:08 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ,...shto ne pishesh ti ,..shtom e tolku interesno,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Do BRZA *kako sto mozam da zabelezam ti si pobrz/a i od svetlinata :)
Kako prvo ti treba da imas jasna predstava sto se raboti vo serijalot a kako vtoro ti treba da znaes odnapred za sto treba da pisuvas :) pozdrav gledaj vo ponedelnik 23:30 pozdrav do tebe :)
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jas ne sum gledal,..a,ako ti si gledal,...pa,kazi neshto togash za nekoja epizoda,...ako imash jasna predstava,...a i vekje znaesh shto treba da napishesh,...koga istoto go barash od drugite,..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Pa dobro ako veke te interesira ma da ne mi deluvas zainteresiran edna od predposlednite serii od ovaa sezona bese za NLO - koga za prvpat bea videni nivni sliki imase objaveno vo glavno bea onie Reality Pictures of Alien - sto moze da se najdat na google i yahoo ali..... sto me zacude posebno koncentricnite krugovi vo polinjata so pcenka - posledno bile videni vo Arizona mislam (konc.krugovi) i toa TI STO IMAS GLEDANO od seriite na rubu znanosti
|
|
![]() |
|
miha ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 12 |
delam misluvanje so tebe vo vrsko so emisijata... mnogu e interesantna i znam da ja gledaat i mama i tato pocesto,a imam i zboreno i so moi profesori koji ja gledaat, pa cesto pati imame komentorano nekoi stvari...
poz od mene i odg |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
bas mi e milo sto e gledana da ti kazam pravo i zasluzuva da ja ima taa gledanost bidejki taa e dosta dobra pozdrav
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
watch :) |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ВИДИ.... И ОДЕ....БРЕ ...АЛАЛ ДА ТИ Е!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
senior mi se blizi ne e
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
jas cesto ja gledam emisijata, stvarno ima mnogu interesni temi i gosti, pred nekoja nedela bese eden kosmonaut i kazuvase dosta interesni raboti za vselenata, mesecinata i deka site luge se povrzani kako so nekoja nevidliva nitka i deka zatoa mislite nasi mozat da vlijaat eden na drug, se misli na molitvite... i slicni raboti...i toj go osetil toa koga prv pat izlegol nadvor od zemjinata atmosfera, ama ne gledav od pocetok i ne znam kako sfatil...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |