|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <12345 31> |
Автор | ||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opa pred skokanje
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo mesto kade site vrednosti se izmesteni...isprevrteni...kade vlastodscite i oligarhijata t.e. sposobnite biznismeni pravat se, za go poremetat i obezvrednat ovoj narod zaradi nivna materijalna korist, doaga do masovna histerija kade tepanjeto zena e sosem sporedna rabota za koja i ne se diskutira t.e. narodot e nervozen zaradi prasanjeto na sopstvenata egzistencija...tepanjeto zena e nuzen proizvod...
Vinata ne treba da se bara megu nasilnite mazi zosto postojat nacini za lecenje, no sto koga ke izleze od nervna klinika...go ceka bezrabotica, revoltirano isfrustrirana zena, karanici i tepacki... Vinata e vo vo najvisokite instanci koi sekojdnevno vrsat nasilstvo vrz covekot...a tepanjeto zena e samo refleksija na zbidnuvanjata... |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravosssssssssss mudrecu
|
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Излезе работата дека домашното насилство е од вчера. Не е, постои одамна. И социо-економските услови не се оправдание. Исти се и за жените и за мажите. Според мене маж што тепа жена е прост, глупав, лузер, слабак... И заслужува 1) жената да викне полиција уште во моментот, 2) да го раскаже на сите за да знаат што говедо е наместо да се срами и обвинува самата таа, 3) да плати неколку посилни батковци да му покажат што е тепање и 4) да се разведе од него по најбрза можна постапка. Во тој ред. Жена што трпи пак, и што ги принудува и децата да го гледаат/трпат насилството, е исто така проста, глупава, слаба... Жал ми е за острите зборови, но ми се гади од дискусијава која го оправдува насилничкото поведение. Ако некој сака оправдание за тоа што го прави - го визирам тука авторот, Збунет, Брза, Немо84 итн. - да бидат мажи и да си ја истрошат негативната енергија на некој поголем и посилен од нив (или барем еднаков). Нина - не сфатив дали се зафркаваш или не, ама ако навистина десетгодишно девојче може да каже " ako ne se trpat da" - жал ми е за мајка ти а и за тоа каков живот може да живееш со тој став. |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako i obicno mene mi e podrago da kazam deka kanti tropaat, namesto karavanot vrvi...t.e. site zboruvaat na razlicen jazik i nikoj nikogo ne razbira niti soslusuva...mnogu promaseni muabeti bidnaa...
Изменето од zbunet - 30.Септември.2007 во 20:52 |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lughe ne sew tepaat zheni pa i najloshi da se
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,shto da se pravi so losh*te,...nino,..?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe brzoo so tie * toa
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,...i toa ,...magareshki,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <12345 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |