|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1234 31> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se se zasluzuva,..pa i kjotekot,...osven za ,..nezasluznite,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како бе брза сакам ќотек сум немала ќутек е така
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,...i ne e losho da si go okrkaat od vreme na vreme,..za da se potsetat kaj kogo e ,...stapot,..
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahahaha
ima i vakva tema?????????????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA ME POTSETI NA EDNA PESNA OD PRED MILION GODINI
ZENA NE MOZE DA TEPA MAZ ,ZATOA STO E POSLABA I ZATOA STO GO SAKA PA ZA SITE MAZI TEPACISTA PROCITAJME SI JA PESNATA- MOZEBI KJE NAUCIME NESO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be ,..brat,...i toa od nekoja shto ,..ili si go krka vekje,...ili na dobar pat e da si go,...okrka,...pa,se raspituva dali ke i bide zasluzen,...
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja mislam deka zenata znae podobro da saka od mazot, zosto mazot pa znae podobro da se tepa...a ona stom ne moze da go tepa, mora da go saka, a mazite ne mora da sakaat zosto mozat da tepaat...
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам никој погрешно да ме свати. Јас сум против било какво насилство.
Жените бараат еднаквост на половите еднкавост на третман почит итн. но мора да бидат свесни дека ако сакаат еднаквост. Тоа има свои негативни и позитивни страни. Ако гледаме еднакво на половите тогаш да удриш една жена која што едноставно не знае кога да прекине да провоцира е исто како да удриш некој понизок и послаб дечко во кафиќ кој што цело време те замара и ти иде на живци. Сакате еднаквост или не сакате? Ако ја сакате сркајте ја истата попара што ние ја сркаме а ако не не се бунете секогаш и не измислувајте феминизиам и такви неко непотребни срања. |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jaka poraka...samo sto ke bide pogresno svatena...neizbezno e...
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
релација жена-маж во брак=има попаметни санкции од ќотек, ама
вака на улица, некоја глупача ако провоцира или не дај боже да ме удри...ќе попие некоја пестица |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema potreba da komentiram...istoto bi go kazal...
|
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite sakaat dominanten maz, sto znaci baraat i dokaz, a ima dosta maloumni mazohisticki nastroeni zeni koi znaat deka so toa sto ke go prinudi da ja udri...ke pati poveke od nea...nacin da go povredi...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |