|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница 123 31> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Септември.2007 во 22:50 |
neznam kolku godini ima licnosta sto go postavi prasanjeto, ama ova vazi za site vozrasti: kjotekot e primitivna rabota i toa go primenuvaat tie sto se slabi ili maloumni. toa sto ja koristat fizickata sila protiv ponezniot pol, pa toa naveduva na: slabost, nezrelost, strav, nesposobnost, egoizam itn. tie fakticki sakat da ja poseduvaat licnosta i ako drugata stranata ne se slozuva so toa tie vozvrakaat so sila(primitivnost), a najvaznoto nesto sto go pravat vo ovoj slucaj e sto im go odzimaat pravoto ili izborot za slobodno razmisluvanje i odnesuvanje. ova e nakratko
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazot ja tepa zenata zosto e zenomrazec, a takov e zosto gi saka mazite. Zena sto saka da go promeni mazot ustvari saka da pretvori vo zena oti gi saka zenite.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum za kastriranje na onie mazi koi se osuduvaat da dignat raka vrz zenite!!!
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka sekoj maz sto podignal raka na zena e kukavca ima mnogu nacini da se sredat situacii sto teraat na kotek
|
|
... only God can judge me ....
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Авторот да не бара оправдување на тоа што веќе го прави? Инаку не знам кој нормален човек би одговорил со "да" на прашањето.
Што за жал не значи дека домашното насилство не е секојдневие на многу жени. Изменето од Miriam - 28.Септември.2007 во 13:58 |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nekoja si go bara,...si go dobiva,..retko nekoja da ne go zasluzila( bash taka ,..retko! zashto uvek ima neshto,..nikogash ne e bez prichina),...znaejki ,...kakov inat se zenite,..
ne se site ,..kitki za mirisanje,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam so odgovorot no resenieto ne e vo tepanjeto:)
|
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku i tebe lesno da ne ti se ispusta rakata?
Ne postoi termin opravdan kjotek.
Zenite stalno nesto baraat od mazite, pa spored tvojata teorija sekogash i bi go dobivale toa,kakvi srekjnici!!!!
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne se trpat da
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИМАМ ПРЕДЧУВСТВО ДЕКА ЌЕ ЈАДЕШ ЌОТЕК КО ЌЕ СЕ ОМУЖИШ АКО НАСТАВИШ ВАКА
шала нина, да се насмееме малку на твоја сметка, ОК?
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ok bash sakam |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto sakash be nino,..kjotek?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku li samo glupavo prashanje.........
Mrazam vakvi prashanja na koi znam odnapred shto ke odgovorat zeni,a shto mazi... |
|
Внеси реплика | страница 123 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |