![]() |
|
Дали го правите било каде кога сте напале |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
goran_77 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 26.Септември.2007 во 18:51 |
cekate da najdete zgodno mesto
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zavisi od situacija..
|
|
![]() |
|
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
zavisi kaj te fati samo da ne e mnogu nezgodno mesto kako ulica
![]() |
|
... only God can judge me ....
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
ako e ulica da ne e mnogu prometna
![]() |
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Skoro
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a vo avtobus?,...ti si na kraj,...i ste te gledaat ,..kako pravish,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Jas ne ti veruvam
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
sekoe mestence moze da bide zgodnicko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
порано не чекавме ништо, секаде ни беше интересно.
сега се навикнавме на креветот и веднаш одиме таму. освен ако не може да чека работата, па легнуваме на под, веднаш! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
toa zavisi od toa, kolu partnerkata se razbira od gimnastika i stretching....
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
pa fala bogu nema da ja e*am na sred kafic , ili ne znam vo javnost tamu , ke se pobara nekoj parking , nekoe wc
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ke se strpite malku ,..ako ste lugje,..i kaj shto treba,...a,ako ste majmuni,...ich da ne vi bide gajle,...koga ke vi ripne,..butaj te go kaj ke vi stigne,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
baci ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
za da go butnes nekade treba da ima otvor, ako nema ke se napravi dali malku posilno butnuvanje ili samo stavanje pak ke se napravi otvor vo koj ke mozes lesno da go butnes.
|
|
baci
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
eden prasuva vo progavnica dajte mi prezervativi koj broj? aman be ima broevi??? da odi vo soblekuvalna tamu ima shper ploca so otvori i vidi koj ti odgovara za vrakja za 5 minuti a koj broj preservativ vi treba??? batali preservativ a kolku cini shper plocata???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |