![]() |
|
Парфем кој ве ‘убива‘! |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Септември.2007 во 00:29 |
Кој парфем не можете да го смислите
Мене ми се лоши кога ќе го помирисам Hypnotic Poison од Dior... A и фамозниот Jungle ми е инспирација за ![]() Од машките парфеми алергична сум на Брут и на онаа колонската Pino Silvestre...болна легнувам ![]() ![]() Изменето од ACELERA - 23.Септември.2007 во 00:30 |
|
![]() |
|
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ооо, Брут дефинитивно ми е на врвот на листата. И другите што си ги наброила се таму некаде
![]() |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Јас не се разбирам воопшто во парфеми, но кога нешто е одвратно за тоа не треба консензус. Брат-ми како подарок за матура доби парфем кој што во најмала рака не мириса убаво.
LUCA BOSSI 212 MEN така пишува на шишенцето. Одвратен е те тера на повраќање премногу е јак мајками воопшто не го поднесува. |
|
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
ziven si :)zimski:)ama top si go podnesuvam i ova ubiva u naslov ner go svacam dali e sto mi preci ili sto me zanesuva:) pri bidejci so navodnici e :0 inace stalen clen na boss familijata :) od prviot do posleden skoro i samo boss koristam pa i na sekoja prigoda:) najvece mi se sviga matarkata pa i plaviot ne e los:) najnov sto imam pomirisano dobar armani black:) feaver"_ pozdrav:) |
|
![]() |
|
![]() |
|
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Изменето од zajkoo - 24.Септември.2007 во 23:41 |
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Темата е за парфем од кој ви се гади...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ја од црвен парфем
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
имагине што се продаваат во тедико...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
OPIUM na Yves Saint Laurent
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
brut
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fahrenheit машки парфем од Christian Dior
![]() |
|
![]() |
|
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Потаж- хоум мејд!!!
![]() се друго е ок...
![]() |
|
![]() |
|
ООО кој ексклузивен парфем...продавате ли на точење и кој е цената на 10 милилитри ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Повекето го прават сами!!!
Доаѓа во комлет со вознесение од бурек со месо или мирис на нафта во „2„-ка рејз!!!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |