|
Промискуитет!? |
Внеси реплика |
Автор | |
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Септември.2007 во 12:13 |
Како стојте вие со тоа и дали сте промискуитетни и кажете дали во врска или пак без врска исто го терате филмот!
Изменето од Trilili - 12.Септември.2007 во 00:11 |
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene mozam da kazam deka sum mnogu ednostavna licnost i ne mozam da odgovoram na ova komplicirani prasanje
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum mnogu bezobrazen i navistina mi e zal zaradi toa
|
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека Trilili мислеше на промискуитет...а тоа е постојано менување сексуални партнери ... или не мислеше на тоа
|
|
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па прилично добро стојам со промискуитетот.
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znacese toa slobodno odnesuvanje ?
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imalo i pametni
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sum vo vrska pripagam na toj eden , nema prostor za mrdanje gaze , a koga sum slobodna togas postovam flert i lov .
Изменето од MissSexy - 12.Септември.2007 во 09:50 |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Promiskuitet...a dali se vazi i za onie sto bezobrazno zborat, a nisto ne praat ?
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Frank Sinatra je
jednom rekao: "Muškarac sa osjećanjima je levat."
Ali je lagao. On i njegovi prijatelji možda jesu pojebali
cijeli svijet, ali su ga barem voljeli. Između 1957. i 1963.
godine, Sinatra je bio najveća zvijezda na svijetu. Zajedno
sa Deanom Martinom, Sammyjem Davisom Jr., Peterom
Lawfordom i Joeyem Bishopom, pjevao je pred predsjednicima
i mafijaškim vođama. Oni su uradili otprilike sve što su mogli
uraditi. Spavali su sa svakom filmskom divom i potencijalnom
starletom. Pili su, pušili i jebali. Međutim, puno seksa sa
puno različitih ljudi ih nije učinilo sretnima. Zapravo, malo
koga i učini sretnim. Međutim, ni celibat i novi rock'n'roll
Britney Spears ne čine puno sretnijim nego seksualna raskalašenost.
I onda se nameće odgovor da većina zaista promiskuitetnih
osoba ne traga za dva ljubavnika, ili četiri, ili šesnaest.
Oni ne žele geometrijski rast. Oni samo traže onog pravog.
http://www.bhdani.com/arhiva/210/t21007.shtml „„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„ не знам зошто, порано мислев дека промискуитет е премногу конзумирање секс, без разлика со колку партнери. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се важи...обратно е, оние кои праат а на кои устата им служи за друго освен за зборување |
|
|
|
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто. |
|
www.vicoteka.srkaj.com
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали вашата девојка е промискуитетна?
Конечно сте ја запознале девојката од вашите сништа и сте започнале врска со неа. Сè е супер, но ве загрижува нејзиното однесување и се сомневате дека е промискуитетна. Тука имате шанса да ги препознаете знаците кои говорат дека сигурно е, ако ги препознаете немојте да ги затварате очите пред тој факт и да се правите дека не сте го прочитале текстов. Совршено алиби за „шарање“ можат да бидат посетите на фитнес центрите. Вам тогаш нема да ви биде сомнително тоа што носи резервна облека, а уште помалку што ќе се врати истуширана. Доколку вашата девојка вежба често, а ефектите не се забележуваат запрашајте се дали кришум јаде или справата за вежбање е некој друг маж. Таа секогаш работи ноќе, а при тоа не сака да ви каже каде работи, не дозволува да ја посетите или да ја побарате на работа. Промискуитетните девојки ќе направат се за да го избегнат одговорот на прашањето за бројот на партнерите со кои имале сексуални односи. Доколку ви признала дека имала бурно сексуално минато, а вие сè уште се сомневате дека покрај вас има и некој друг, бидете внимателни бидејќи сексуално преносливите болести се најголем проблем. Најочигледен знак на кој можете да наидете, а после кој одговорот на прашањето дали вашата девојка е ороспија, ќе ви биде јасен, е наоѓањето на искористени кондоми кои не се ваши. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |