|
Igri za PSP |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Август.2007 во 20:32 |
Zdravo na site.
Neodamna dobiv na podarok PlayStation Portable. Megutoa vo paketot imase samo demo-disc so spotovi i demo igri koi ne mozat da se igraat. Za igri prasav na nekolku mesta, no nemaa i ne znaea da mi kazat kade mozam da najdam. Potoa mu zemav kartica od 1GB i go koristam kako MP3 player i za gledanje na klipovi. Megutoa ne e toa - toa.
Bi bil mnogu sreken i zadovolen dokolku mi kazete informacija od kade mozam da nabavam igri. Konkretno sum zainteresiran za FIFA 2007.
Odnapred blagodaram!
|
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman, be, gejmeri. Nisto za ova ne znaete. Maf mi e rabotata.
|
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема многу гејмери на сајтот мртво е
|
|
stariot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam, gledam...........
Inaku moram da najdam za ova malovo cudo igrica..... Sony 2 rikna, na PC nemam vise kejf, taka da...... |
|
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pobaraj preku torrentive ( Isohunt.com )
|
|
(\_/)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
stariot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Thank's!!! |
|
|
|
stariot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Huh....konecno ja najdov FIFA '07. Igri za PSP ima vo Jugoton, GTC I sprat. Ima dosta izbor za PSP, a ima i za X-Box,PS3,PC i taka nata MU (za originalki praime muabet). Od idnata nedela ke ima i novi naslovi.
Pozdrav! |
|
|
|
KIKO_ivanovski
Сениор The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не користам psp на компјутер сум.Али добро е а?
|
|
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|
batistuta
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.pspcroatia.com
Имаш све на форумов како да го пачуваш и останато.. Мене ме интересира кој во градот нуди PSP portable по могучност да биде SLIM новата верзија па некој ако знае или има линк нека остави...невада нема, германос нема..фала однапред... |
|
oAr
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
softarchive.net i idi na link games, ima eden kup igri za psp.
|
|
baze101
Нов член Регистриран: 13.Март.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se so treba za psp 070 399 250 Baze pozdraF
|
|
baze101
Нов член Регистриран: 13.Март.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krakuvanje i site igri za PSP 070 399 250
|
|
baze101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baze101@yahoo.com se za PSP
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Germanos... имаат едно 20 игрички на располагање... Е сеа скапички се, ама оригинални се
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |