![]() |
|
Обезбедувањето во дискотеките |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Август.2007 во 23:16 |
|||
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
E pa mazohisticka bagra uziva da odi kade ja maltretiraat
|
||||
![]() |
||||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|||
bla bla bla , luzerite placat , ako sum mangup ke vlezam vo diskoteka , ako sum luzer ke placam kako sto placi avtorot
|
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
![]() |
||||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|||
ako si doteran kukla , so stil i sreden i ponasanje , na kilometar se poznavas . Ako si neizmijan i oblecen bez veze , nigde nema da vlezes
|
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
![]() |
||||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|||
toa e segde na svetot taka, aj probaj da vlezes n.pr. vo minhen vo P1
![]() |
||||
![]() |
||||
cigare-migare taktika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
|||
Jas iskreno se sramam sho me znaet site tie govnari...
Najubo da ne te znaet....i da se odnesuvaat kon tebe kako kon Gospodin...ili gospogja .... Full support to the writer of the post...
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
Јас само една работа не можам да разберам, зошто вратариве од дискотеките низ Скопјево толку леттат во облаци? застанал некој тип без два реда школо на врата, мрзне цела вечер на студов, па така исфрустриран (најверојатно дека другода работи не го бива) наоѓа жртви на кои ќе ја истури својата нервоза
-jas mislam deka imat 2 casa i eden golem odmor pominato vo skolo tie, doma im e dosadno, gi mrzi da rabotat, ke krenat 2 tega od po 5 kila i potoa izbacivaci glavni...
taka ednas ne me pustija vo diskoteka posto 90% od tipkite bea vo minici...epa ima nekoi sto ne ja reklamiraat p**kata bas pred sekoj narod....
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|||
site se serkovci. im posakuvam poveke kotek od togas u process.
![]() |
||||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||||
![]() |
||||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|||
golema blagodarnost do obezbeduvanjeto i vratarite koi rabotea vo ESCAPE 2005god! Ne gi poznavam deckite koi se niti imav hrabrost da dojdam pak tamu, ama navistina sum im blagodarna od se' srce zatoa sto mi go spasija zivotot. Ako nekoj gi znae, kazete im deka im palam svekja i nema moment koga odam vo crkva a da ne pomislam i da se pomolam za niv.
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Ima i dobri megu niv, no od sto se malku ne se ni primetuvaat
|
||||
![]() |
||||
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
|||
Svi gi napadate vratarite.A mislite li ke ako gi nemase niv sto ke se sluci vo diskotekive?Sekakvi kreteni ,idioti i piani sakat da uleznat.Pijat po edna mala vodka i neznat na koj svet se namirat.Ajde molim vi malce pocituvanje kon vratarite
|
||||
![]() |
||||
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
|||
Taka e LSFC.POZZ.
|
||||
![]() |
||||
_T_o_X_i_C_ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
|||
Znachi :
||||
You Can't Kill Me . . . - I Was Born Dead
|
||||
![]() |
||||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|||
Според мене не секој заслужува да влезе во некоја дискотека само затоа што тој/таа така сакаат.
Мислам дека во дискотекиве не треба да пуштаат лица кој што се ни на небо ни на земја, но за жал кај нас не секогаш се применува тоа правило.. И како што се заблагодари connected ќе се заблагодарам и јас...на еден од обезбедувањето во Процес..Тони фала многу за се..можеби некогаш ќе налета на форумов и ќе прочита |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |