IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Etno-Fest
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Etno-Fest

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака
Janus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Etno-Fest
    Испратена: 14.Август.2007 во 08:36
Ve kanam site vo sabota, 18 avgust, vo Lesockiot manastir, na Etno-Fest... Ke nastapat Karolina, Lambe, None, Andrijana janevska, Naum, Verce Pandilovska i Beni, Monistra, Baklava.... Saundot e nesto u stil na sintezis, a ke ima odlicno svetlo. Pokaneti ste site, pisuvajte licna poraka za PASS-ovi. Pocetokot e vo 20:00, no bi trebalo porano da se dojde, posto ke ima guzva. Dojdete i napravete fotki ko sto treba!
Кон врв
сашо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 538
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 15:13
more sho etno peaci se sobrale :-PPP 
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 16:53
janus, a dali go brises mail boxot? bidejki si ogranicen na 30 poraki, a potoa se vrakaat nazad i moze nekoj da ostane nezapisan. samo kako dobronamerna zabeleskaголема%20насмевка
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 19:32
Sega go isprazniv mailboxot, sorry.
poarno e na mail da mi pisete: apple@mt.net.mk

Inaku, ke bide strava: 70kW light&sound, etc...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 19:58
ova mi se dopaga veke...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
ke ima dooooooovooooooolno svetlo i za eksperimentiголема%20насмевканамигнувањеголема%20насмевка
duri nema da ima potreba ni od 400 asa setiranje. jako, edvaj cekam
Born to be alive...

Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 23:06
Originally posted by Janus Janus напиша:

Ќе треба да понесеме и наочари за сонце
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 23:38
Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

Originally posted by Janus Janus напиша:

Ќе треба да понесеме и наочари за сонце

a i ND filtri... голема%20насмевкаголема%20насмевкаплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 23:39
pa i nekoj gradient i polarizatori
Born to be alive...

Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 23:51
Star Filter
Biliv Mi голема%20насмевка

Изменето од D'Dalton - 14.Август.2007 во 23:51
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 23:57
imas star  77mm? ili barem andromeda?
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 00:23
Da go prasam Kasap dali ke im dade. On mi e source za foto oprema. Analogna, ne kupil uste digitalec :)
Inaku Nikon 100% намигнување

Изменето од D'Dalton - 15.Август.2007 во 00:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 00:26
znam, i pozdravi go od mene
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 00:33
Treba da e vidam utre so nego. Uste ne mi ja videl Mamiyata. Ke padne na gazot, a me ubeduvase sho ke ti e toa, eve ti go Pentaconot slikaj neka stoi kaj tebe. Pentaconot seuste e kaj mene, ama ne e moj среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 02:37
Ke ima DOVOLNO svetlo. ke vi treba visoko Iso, i se sto ide so toa, ama dovolno. Na Makfest sepak slikav so Iso 1000, a imase dovolno...
;-)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,218 секунди.