IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Etno-Fest
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Etno-Fest

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака Обратен редослед
Janus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Etno-Fest
    Испратена: 27.Август.2007 во 22:21
Dobivas!
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 19:36
Koki , bravo za odrabotenoto . аплауз

Uzivav vo sekoj moment vecerta , a i potoa CD go vrtam non-stop veke edna nedela . Janus sakam uste ubava makedonska pesna . среќа
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 15:54
Bravo, super ste  si pominale i odlicno ste gi srabotile fotografiite. Sekoja cest. Pozdrav
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 20:13
so malo zadocnuvanje ETNO FEST голема%20насмевка
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 02:03
bravo be Jane taman koga se vrativ
Ideme :)
Pa shto bide neka bide :)
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 01:01
Originally posted by Janus Janus напиша:

E, Mire... Ne me fali tolku, pocrvenev

Nemoj da crvenees druze, ima sto (kogo) da falam намигнување.
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 00:39
Cestitki i Blagodarnost i od meneсреќа

Vlatko, aha i jas ne se vidov... ama zatoa tebe te imase vo krupen kadarголема%20насмевка
Bobi, speedy!голема%20насмевка... bravo!среќа
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 23:56
Janus, chestitki za organizacijata.
Izvini sto ne uspeav da dojdam, ama od iskrenive kazuvanja mnogu mi e krivo. Iskreni cestitki i da prodolzis so dobri organizacii (na sto i da e)
Bobi super fotki, veruvam deka imaat site so sto da se pofalat
не%20вреденне%20вреден
не%20вреден
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:44
E, Mire... Ne me fali tolku, pocrvenev
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:42
Zdravje, za mesec i pol-2 nesto slicno, samo pogolemo vo Skopje se planira. Nesto mi se gleda interesno etnovo u posledno vreme...
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:34
Bobi RESPECT!!!
Fantasticni fotki si izvadil.

Cestitki za organizacijata i posebna pocit do Janus koja na site obvrski najde vreme da organizira za prijatelite od foto.idividi ovakva prekrasna sansa. Uste ednas pokazuva kakov covek e ... RESPECT!

BTW, navistina mi e zal sto ne dojdov na edno vakvo druzenje. Ne se ni vpletkav vo muabetot znaejci deka nema da imam sansa da dojdam тага.

Se nadevam deka ova ce prerasne vo edna prekrasna tradicija pa ce ima sansa da prisustvuvam na nekoe sledno izdanie.
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
hypertech Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2007
Поени: 600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hypertech Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:23
:) Bravo Bobi големо%20гушкање
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:22
Originally posted by Janus Janus напиша:

na mtv1. mene mi se svide ;-)

Ah MTV , najcesto ja preskoknuvam . Steta ! тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:19
na mtv1. mene mi se svide ;-)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.