|
ШТО БИ ГО ПРАШАЛЕ БОГ? |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | ||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Август.2007 во 12:28 |
|
Inspirirana od prethodnata tema KAKO GO ZAMISLUVATE BOG VO LIK I FORMA me natera da ja otvaram ovaa tema. Dodeka jas razmisluvam koe prasanje bi bilo dokolku imam sansa samo za edno, ostavam da vidam vie sto ke napisete.
|
||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga ke go legaliziras tvoeto bozestveno rastenije!!!!
|
||
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto bre Boze, gi izbrka Adam i Eva od rajot?? Zasto ne im dade vtora sansa na lugjeto??
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO DOAGANJETO NA BOZJIOT SIN MEGU LUGETO DADENA NI E VTORATA SANSA! |
||
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako si.sto ima novo????
|
||
end off days 15...14...13....
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали веруваш Боже во атеисти?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoze gospod da veruva vo ateisti od edna obicna pricina toj so nepostoi nemoze nitu da veruva a kamu da znae |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
FOBOS I DEIMOS kalife hahahah a ti ako neudaras pod pojas ne si ziv |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade e Miralem1 sega?
|
||
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskreno,se plasam da zinam,da ne me digne nekoj spieesti.... pa da izjavi deka terorista sum.
Voglavnom,svesno ziveam,ne kako tebe,vo dlabok son,koristejki ti go nekoj umot i razumot,ocite i usite
Sreken sto sam razmisluvam,sam gledam,sam slusam,sam svakjam......
|
||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ah, koj bi rekol?! Изменето од ACELERA - 14.Август.2007 во 08:20 |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoi lugje mnogu seriozno gi sfakjaat rabotite i ponekogas provociraat i zloupotrebuvaat od mali sitnici. E toa ic ne mi se dopagjaa. Daj malku pustete toa srce!
|
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga ke dojdes?!
Изменето од kocko - 12.Август.2007 во 01:20 |
||
Beli
Нов член Регистриран: 11.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |