IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ШТО БИ ГО ПРАШАЛЕ БОГ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ШТО БИ ГО ПРАШАЛЕ БОГ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
Автор
Порака
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: ШТО БИ ГО ПРАШАЛЕ БОГ?
    Испратена: 10.Август.2007 во 12:28
Inspirirana od prethodnata tema KAKO GO ZAMISLUVATE BOG VO LIK I FORMA me natera da ja otvaram ovaa tema. Dodeka jas razmisluvam koe prasanje bi bilo dokolku imam sansa samo za edno, ostavam da vidam vie sto ke napisete.
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 12:30
koga ke go legaliziras tvoeto bozestveno rastenije!!!!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 12:44
zosto bre Boze, gi izbrka Adam i Eva od rajot?? Zasto ne im dade vtora sansa na lugjeto??
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 14:30
Originally posted by Bibi sk Bibi sk напиша:

zosto bre Boze, gi izbrka Adam i Eva od rajot?? Zasto ne im dade vtora sansa na lugjeto??

SO DOAGANJETO NA BOZJIOT SIN MEGU LUGETO DADENA NI E VTORATA SANSA!
Кон врв
goor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 844
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 14:52
Kako si.sto ima novo????

end off days 15...14...13....
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 18:55
Дали веруваш Боже во атеисти? голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 23:20
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

nemoze gospod da veruva vo ateisti od edna obicna pricina
toj so nepostoi nemoze nitu da veruvaгазење%20од%20смеење a kamu da znaeголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 23:21
Originally posted by khaleefah khaleefah напиша:

Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Neznam i se  cudam kakvo e ova ismevanje so Boga.
Duri tek sega go svakam veruvanjeto na Hristijanite лутина

Uzas,katastrofa,zabluda....

FOBOS I DEIMOS kalife hahahah
a ti ako neudaras pod pojas ne si ziv
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 01:03
Kade e Miralem1 sega?
Кон врв
Miralem1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2007
Поени: 1548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miralem1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 01:08
Originally posted by moira moira напиша:

Kade e Miralem1 sega?

Iskreno,se plasam da zinam,da ne me digne nekoj spieesti.... pa da izjavi deka terorista sum. голема%20насмевка
Voglavnom,svesno ziveam,ne kako tebe,vo dlabok son,koristejki ti go nekoj umot i razumot,ocite i usite намигнување 
Sreken sto sam razmisluvam,sam gledam,sam slusam,sam svakjam...... 
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 01:18

Ah, koj bi rekol?!

Изменето од ACELERA - 14.Август.2007 во 08:20
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 10:49
Nekoi lugje mnogu seriozno gi sfakjaat rabotite i ponekogas provociraat i zloupotrebuvaat od mali sitnici. E toa ic ne mi se dopagjaa. Daj malku pustete toa srce!
Кон врв
kocko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kocko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 01:19
koga ke dojdes?!

Изменето од kocko - 12.Август.2007 во 01:20
Кон врв
Beli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 01:21
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by Bibi sk Bibi sk напиша:

SO DOAGANJETO NA BOZJIOT SIN MEGU LUGETO DADENA NI E VTORATA SANSA!
                                                                                               Bravo Moira odgovorot ti e na pravo mesto.Mestoto na grevot ne mu e vo Bozjata prisutnost.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,195 секунди.