![]() |
|
За пушачите |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Август.2007 во 00:23 |
Јас лично не пушам, ама ме интересира која е причината поради која голем дел луѓе пушат ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
На темава тинејџерите ќе одговарат о задоволство а сите пушат од чалам сите така сме почнале.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ajde sega,...koi pushat,...ka odredeno mesto za toa,....ne nasekade,....
inache jas ne sum pushel ni od chalam ,..ni za bilo shto,... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
fali opcija, od "opsta" nervoza
![]() |
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Мона_Лиза ги опфатила скоро сите стадиуми
![]() Прво се почнува некако поради друштвото и желбата за „одрастување„ на некој начин. После некое време се тешиме дека е задоволство ( кое убива нормално, само што не го прифаќаме тој факт) - се препуштаме на задоволството посбено во друштво и на алкохол, еххх како горат, чудо едно. Од време на време при нервоза и досада посегнуваме по цигарите малку почесто, нели ја „смирувале„ нервозата а досадата демек ќе ја „убиеш„ со неколку минути. Единствено не знам баш и дали некој пуши цигари поради вишок пари ![]() ![]() Гласав за друго - на крај преминува во лоша навика и зависност, нешто што според мене фали во анкетата ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pusam i po 2 kutii na den, a nekad i treta otvaram. sto da pravam, znam deka e losa navika ama iskreno ne sakam da se otkazam.
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Немам коментар на темава по што не знам ништо пушењето а јас лично не пушам. |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
еве зошто НИКОГАШ нема да пушам
ризкот е секогаш тука, ова може и вам да ви се случи РАК, КАНЦЕР, како сакате. изборот е наш. ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() БЕЛИ ДРОБОВИ НА ПУШАЧ |
|
![]() |
|
жена со рак на бели дробови |
|
![]() |
|
maruska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
dete, ostavi toa cigarite.....e, sega ne sakas? zasto? ili ne mozes? ![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Luge sportuvajte ostajte toa cigarite zdravo telo zdrav duh
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Pusac sum, vo faza na otkazuvanje....
Posle videnite sliki staveni od ACELERA sekoj bi se podrazmislil za otkazuvanje.
Inace pocnav da pusam od ljubopotstvo , site pusea zaso da ne i jas... i taka prodolziv eve veke skoro 10 godini
|
|
![]() |
|
освен што ризикот за рак на бели дробови, ларинкс, јазик и сл. е поголем добивате по некое време жолти заби, насабајле кашлате, прстите тие со кои ја држите цигарата ви жолтеат
грр |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |