![]() |
|
F.I.S.T. |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Август.2007 во 13:58 |
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Demonce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
ги гледав на МТВ прва на некој концерт (пееа нешто Ченто) и звучеа интересно....
ама снимката беше со чкартен звук.... така да на боље снимка можда и би сменил мислење ![]() Изменето од Demonce - 03.Август.2007 во 01:45 |
|
Донт хејт ми хејт д мани ај си
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
interesting, very interesting...
osobeno otkoga svirat so bend, mi fakjaat moj vkus. a najvekje mi lezi na srce mentalno robstvo.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Na linkot pogore staven ima pesni-na myspace... |
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Demonce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
На МТВ биле боље
![]() ![]() |
|
Донт хејт ми хејт д мани ај си
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mene mnogu mi sesvigjaat novite pesni so bendot....definitivno cool. se naeziv na lokomotiva...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
F.I.S.T. NA SKOLKA VO PARK ZA BELATA NOK-29.9.2007
|
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
idam auuuuuuuuuuuuuuu ne beeeee ne sum tuka!!!!i nie svireme na 28.....sh*t
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JEBIGA
![]() |
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
![]() Drugar ti Goce ne bil clen, ako bil, bi go imalo vo barem edna pesna.
Bad Copy ne pravea koncert pa FIST da im bidat predgrupa, tuku toa bese festival, na koj imase artisti od strana, i imase makedonski izveduvaci.
MKC e mesto so najlosa akustika, nevidena na niedno drugo mesto.
Ako ti bile smesni FIST, togas vo park dojdi straight i ako se raduvale nekogas, toa bilo koga pobedija na loserfest.
|
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Fazla za adresata!
|
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Хахаха, ритам секцијата кујзнае коа завршиле средно :)
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |