|
ConquerOnLine |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јули.2007 во 22:56 |
Имам слушнато дека е многу заразна навистина добра игра нешто како wow некој велат дека е многу подобра, ама уште не сум почнал да играм ама изгледа и нема бидејќи после лошо е да се откажиш
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grafikava na igrava e zivo sranje 2D, a so WoW nema sansi da se sporeduva... Edinstveno e dobro sto e free
|
|
(\_/)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka ima dobra grafika , inaku znam deka wow ja igrat 9 milioni samo na orginalnite serveri i se pretpostavuva deka ima negde okolu 3 milioni na privatnite. I znam deka ima najgolem broj na igraci vo svetot e 50 milioni ne mi se verva da se na ovaa igra.
|
|
Skipper
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Conquer Online me potsekja na vremeto koga igrav Kadilak i dinusaurusi na fliperi LMFAO igrate e zarazna da ali steta makedon4eto sto ne po4epkalo na internet da vidi deka ian 100pati podobri freemmorpg |
|
Skipper kick your ass
|
|
Skipper
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
50 milioni drugar imas zbrka napraeno ne se milioni iljadi se. BTW imas li prestava sto se 50m??? Toa ti e kako da zeme sega CELA Populacija na germanija da igra edna igra , ili pak druga sporedba CO e 5 pati poveke posetena od WOW. GA4KI |
|
Skipper kick your ass
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jaaaoooo covece
|
|
(\_/)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zakon igra
|
|
NoPain
Група Регистриран: 26.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ima nekoj botovi za conquer?(progarami)? pls kazetee!!!!!!!!!!!!!
|
|
NoPain
|
|
NoPain
Група Регистриран: 26.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba bot za lvliranje(samo lvliranje->znaat tie so igraat :D)
P.S. me zabolea prstite od stiskanje pa mi treba bot samo da se lvlira Изменето од NoPain - 06.Октомври.2007 во 11:20 |
|
NoPain
|
|
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
conquer sucks, Super Mario ima podobra grafika !
|
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
Karlo
Нов член Регистриран: 13.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za botovi odi na www.elitepvpers.de ili na www.gamerzplanet.net |
|
NoShame
Нов член Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOJA IDEA DA NE POCNUVATE CQ ZS TESKO DEKA POSLE CE VI SE STANUVA OD KOM
Od Iskustvo vi kazuvam pozz |
|
Skipper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чим сте толку попалени по conquer да ви ситнам по некој dragon ball да го набилдате акаунтот ако сте заитнересирани пишете.
|
|
Skipper kick your ass
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |