IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Електронски игри
  Активни теми Активни теми RSS - ConquerOnLine
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ConquerOnLine

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
Автор
Порака
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: ConquerOnLine
    Испратена: 30.Јули.2007 во 22:56
Имам слушнато дека е многу заразна навистина добра игра нешто како wow некој велат дека е многу подобра, ама уште не сум почнал да играм ама изгледа и нема бидејќи после лошо е да се откажиш среќа
Кон врв
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Локација: Macedonia
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2007 во 23:09
збунетост Grafikava na igrava e zivo sranje 2D, a so WoW nema sansi da se sporeduva...изненадување Edinstveno e dobro sto e free
(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 14:24
Jas mislam deka ima dobra grafika , inaku znam deka wow ja igrat 9 milioni samo na orginalnite serveri i se pretpostavuva deka ima negde okolu 3 milioni na privatnite. I znam deka ima najgolem broj na igraci vo svetot e 50 milioni ne mi se verva da se na ovaa igra.
Кон врв
Skipper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2006
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skipper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 00:32
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

Momentalno najaktuelnata igra vo celiot svet.Ako ne ste ja igrale sto cekate............................????????
Check on conqueronline.com

Conquer Online me potsekja na vremeto koga igrav Kadilak i dinusaurusi na fliperi LMFAO igrate e zarazna da ali steta makedon4eto sto ne po4epkalo na internet da vidi deka ian 100pati podobri freemmorpg
Skipper kick your ass
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skipper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 00:36
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

i flipsi ke zaboravev za site zainteresirani sto sakaat poveke detali samo neka pisat ke objasnam sto e celta na igrata i kako se igra.A momentalno ja igraat okolu 50-tina milioni igraci od celiot svet

50 milioni drugar imas zbrka napraeno ne se milioni iljadi se.
BTW imas li prestava sto se 50m??? Toa ti e kako da zeme sega CELA Populacija na germanija da igra edna igra , ili pak druga sporedba CO e 5 pati poveke posetena od WOW. GA4KI
Skipper kick your ass
Кон врв
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 02:17
jaaaoooo covece плазење
(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Кон врв
macenceto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2007
Поени: 152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macenceto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 23:40

Zakon igra намигнување
Кон врв
NoPain Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NoPain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 11:18
abe ima nekoj botovi za conquer?(progarami)? pls kazetee!!!!!!!!!!!!!

NoPain
Кон врв
NoPain Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NoPain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 11:19
mi treba bot za lvliranje(samo lvliranje->znaat tie so igraat :D)

P.S. me zabolea prstite od stiskanje pa mi treba bot samo da se lvlira

Изменето од NoPain - 06.Октомври.2007 во 11:20
NoPain
Кон врв
rus mkd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 13.Март.2007
Локација: Russian Federation
Поени: 232
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rus mkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 03:51
conquer sucks,     Super Mario ima podobra grafika !
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
Кон врв
Karlo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Karlo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 15:18
Originally posted by NoPain NoPain напиша:

mi treba bot za lvliranje(samo lvliranje->znaat tie so igraat :D)

P.S. me zabolea prstite od stiskanje pa mi treba bot samo da se lvlira

Za botovi odi na www.elitepvpers.de ili na www.gamerzplanet.net
Кон врв
NoShame Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NoShame Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 06:10
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Jas mislam deka ima dobra grafika , inaku znam deka wow ja igrat 9 milioni samo na orginalnite serveri i se pretpostavuva deka ima negde okolu 3 milioni na privatnite. I znam deka ima najgolem broj na igraci vo svetot e 50 milioni ne mi se verva da se na ovaa igra.
Mozda ima 50 milioni accountiголема%20насмевкаprasaj go Black Devil kolku ima....
Кон врв
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 13:33
MOJA IDEA DA NE POCNUVATE CQ ZS TESKO DEKA POSLE CE VI SE STANUVA OD KOMголема%20насмевкаголема%20насмевка

Od Iskustvo vi kazuvam

pozz
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skipper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 04:49
чим сте толку попалени по conquer да ви ситнам по некој dragon ball да го набилдате акаунтот ако сте заитнересирани пишете.
Skipper kick your ass
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.