|
Спомени од вашата свадба... |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Јули.2007 во 02:18 |
|
Сте си мечтаеле ли отсекогаш за вашата свадба? Каква имавте? Кои спомени ви се најубави?
Јас изгледа не сум многу романтична, па да не се искажувам, зашто уште од старт ќе ја убијам темата |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На свадбата беа, покрај нас двајца , татко му, мајка му и сестра му, татко ми, мајка ми и сестра ми. Бевме на еден ручек, после си се прибравме секој дома, а следниот ден заминавме на меден месец и стварно останавме еден месец.
|
||
|
||
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci najbliskite si bevte.
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си бевме
Рака на срце, од толку свадби на кои сум била ми се чини дека мојата беше најубава Немаше гужви, немаше прегласна музика (имавме жива музика кратко време од ресторанот), фино си разговаравме... Поубаво, здравје... |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako be na koja trznam, mazena bila, eeee pa vise !
|
||
kum
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ha,konecno da se najdi dobar forum
ami pa jas pravev svadba so 400 gosti
i da ti kazam pravo maka mi e so vikav tolku
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
To, cenim. A ne ke gi napies, ke gi naranis i posle ke te ogovaraat |
||
kum
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e takov e narodov |
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Звучи убаво - особено делот со медениот месец од цел месец Изменето од Miriam - 29.Јули.2007 во 06:23 |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бевме на море... На Хвар... |
||
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bez nikakvi ceremonii,pompi,crkvi i dr.propratni
cirkusi koi gi pravat denesnive mladi. Ednostavno obelezuvanje na cinot kolku da nie medjusobno svatime deka od togas ne e isto kako sto bilo. Takva bese mojata proslava(svadba). |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mojata .... samo najbliskite, onie koi navistina mi znacat i koi ne bea tamu samo brojka
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma,kakva svadba,...mislam,...za mene,...inache sakam svadbi,....samo ne igram,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uste nema cela godina od mojata svadba.
Imav vencavka vo Katedralata so najbliskite od strana na mojot sopug i za zal od MKD samo mojata familija i moite najbliski drugari vo Italija Svadba kako i sekoja katolicka kade sto najgolemo vnimanie se dade na vencavanjeto vo katedrala.Po ova sledese mala zakuska i posle toa zaminavme na meden mesec, znaci istiot den vo Spanija na Ibiza. |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |