|
Marketing, marketing, ama ova odi preku... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Јули.2007 во 03:50 |
Razbiram deka proizvodite i brendovite treba da se marketiraat, ama ova odi preku sekoja mera. Da se prisiluvaat SITE oficijalni fotografi da nosat vidlivi loga na Canon za reklama na ovaa kompanija, bez obzir dali slikaat so takvi kameri ili ne i bez obzir dali sakaat da lepat na sebe etiketi kako da se raklamni panoa na dve noze, e toa navistina me ostava bez zborovi. Da go napravshe ova Nikon, javno ke se otkazhev od nego!
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade toa? ovde kaj nas samite si baraat po nekoe elece ili maica so logo na canon
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ZOSTO DA NE AKO cANON MI JA SERVISIRA OPREMATA EDNAS GODISNO I DOBIVAM DO 30% POPUST ZA SEKOJ PRODUKT KUPEN OD CANON ZAR IMA NESTO LOSO VO TOA,E SEGA NIKON AKO JA NEMA TAA SILA DA NUDI POPUSTI I DAVA BESPLATEN SERVIS TOA E NIVEN PROBLEM,A NASLUSNAV DEKA BILE VO TESKA FINASISKA SOSTOJBA PA DA NE ISPADNES CANON DA GO KUPI NIKON I STO PRAJME POSLE,KAJ KE SE KRIEME I STO SE PRIKAZNI KE SE IZNASLUSAME
Изменето од zatko - 25.Јули.2007 во 06:36 |
|
www.blissvp.com
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovie raboti odamna se GNASNI. Rabotam so reklami, marketing i znam kako se razmisluva. Veke oset se nema. Gi nadminaa site granici. Koj ima poveke pari da plesne na reklama, toj ke dobie.
Uste edna pricina koga ke kupuvam dSLR da ne kupam Canon. Isto kako sto kaj mene doma e zabranet NIKE (zaradi koristenje na deca vo fabriki za ic pari, a prodavanje po najskapi mozni ceni) |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stvarno neznam sto ve cudi?!?!?
Kako apple stavil svetlecko logo na laptopov, pa kaj i da idam go reklamiram? Ke recete, ne e isto, nivni proizvod e. Nivni e, ama jas si go plativ... Reklamnata industrija ne vodi kon reklamno opstestvo. Vi preporacuvam, koj ima vreme, da ja procita "Reklamokratija". Koj saka, ja prakam na mail, ostavete LP |
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iiii, ne pocnuvaj so apple. Tie uspejaa da go stavat iPhone na site udarni vesti po svetov, a telefonot go NEMA.
|
|
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dalton nemoj molimte demagogija da prodavas,dali ti sto rabotis ili proizveduvas sakas toa da se reklamira?
http://www.blissvp.com |
|
www.blissvp.com
|
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sum protiv reklamiranje preku neshto sto sum kupil, no ako go davaat produktot gratis ,a jas pritoa go sakam toj produkt , togash nema problem da go reklamiram.....
Ne mi se veruva deka postoi i na4in i da ne kupish prodikt a sepak da se brendirash.... |
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe luge vo prirodata na sekoj covek e da go reklamira ili da go fali ona toj sto go kupil,i zosto se zalazuvame
http://www.blissvp.com |
|
www.blissvp.com
|
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka me fati u tesno . Site sakame da se reklamirame, da se pokazeme, da ne pofalat itn. itn. Samo veke celata marketing masinerija vo svetov pravi lugjeto da trcaat po najnoviot proizvod koj se reklamira deka toa ke im go smeni zivotot na podobro. Okolu mojata izjava za Canon, zaboraviv da stavam Smiley (se zafrkavav), a za NIKE si stoi. Zabranet e kaj mene doma. Celata marketing industrija pravi da ne razmisluvas na sustinata. Ti prodavaat raboti koi ednostavno ne ti trebaat. Aj ke doijam nova kritika deka pak prodavam demagogija . Inaku Canon e super, samo potegov im malku poveke hmm...... a od druga strana nas vo MK ne ne zasega mnogu ovoj niven poteg. |
|
|
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas da dobijam gratis elece na koe ima logo od firma, a mi se naogja, prakticno mi e za nosenje, mi topli kichma ke si go nosam. |
|
|
|
vlatko_sk
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSEBNO JAS Duri sea razmisluvam sam da si isprintam edna maicka.Veke go iam smisleno dizajnot.Ke bide crna so edna crvena linija okolu rakavot,ke pisuva EOS so crveni bukvi,na prednata strana ke ima 70-200L IS f/2.8 vo wireframe izgled,a pozadi na grbot site L serija objektivi. Изменето од vlatko_sk - 25.Јули.2007 во 13:33 |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
printaj i za mene i za zoran k
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |