![]() |
|
Широкоаголен конвертор |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Јуни.2007 во 12:58 |
Дечки, да не одите вие или пак имате некој пријател кој патува надвор од МК. Ми треба една малечка работа. Се работи за широкоаглолен конвертор х0.7 WD-H46.
Некаде е околу стотина евра и не е некоја голема работа што фаќа простор.
![]() |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не е волку голем како на сликава
![]() ![]() Ви благодарам многу.
|
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Aleksandar, jas (ako mi odobrat odmor) odam na 15ti za Grcka. Ako ne se snajdes do togas kazi mi negde na 13/14 i nema problem.
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Мире, ти благодарам многу. Здравје Боже ќе се чуеме. |
|
![]() |
|
moz pos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Aleksandar ,vo Vero vo taftalige imas Cookin isto vakvo...
se razbira poniska cena aj proveri mozda kje ti odgovara... |
|
![]() |
|
Друже, со 46мм навој?
|
|
![]() |
|
Ви благодарам на сите, посебно на моз пос. Во Веро најдов она што ми требаше, а ме фати упола цена од Canon-от. Стаклото е одлично, и сликата е фантастична. Сега имам х0.5. Одвај чекам да го пробам на стедикам-от.
Благодарам за помошта уште еднаш.
|
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Hmmm, uste da mi kazes deka vredi da se proba edno takvo so 67mm navoj
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Мене на камерава ми е одлично, имам супер агол. Најмногу ми беше за користење на стедикам. Кога има движење многу поубаво изгледа со што поширок агол на снимање. Релативната брзина на движење изгледа многу поголема.
уште малце па ќе треба темава да ја префрлите во камери и видео.
![]() Поздрав!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |