|
Македонија Форуми |
Внеси реплика |
Автор | |
Nikolasr
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Јуни.2007 во 11:50 |
Македонија Форуми ве чека да се регестрирате ...
Повелете... http://macedonia.freeforums.org/index.php |
|
LeKi
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.macedonia.co.nr
Повелете |
|
http://macedonia.editboard.com
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fini forumi ke ragledam
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одличен форум, ми се допадна
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Sheep
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe forumov od ovaj Leki e nula. Samo toj pisuvat na nego i nekoj xXx imat mnogu temi otvoreno i posle ne e ic dojden.. Tapa e forumov. Nisto nema.. A za Prviot www.macedonia.freeforums.org e zakon! poleka, poleka ke go stigni i idividi...
|
|
i to e to
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo neka gi stigni motika i kajgana, postoa ke mu konk*rira na idividi |
|
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona Liza, постов ти е трип, его-натрип, претрип
Идивиди во никој случај нема да го постигне она што е Кајгана.
А Мотика не беше на Пере од Штип форумот???
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тончи ,многу добро е познато дека најчесто оние од ист град се "мразат" меѓу себе, тоа и самата го осетив .
Голема работа ако е Мотика на штипјанец. Еден ден и да ме нема од форумот на идивиди, секогаш имам на располагање 2 македонски форуми кои и те како ке бидат познати во иднина бидејки имаат информации што ниту ИДИВИДИ ниту КАЈГАНА ги нема, ама не сакам да копирам ништо од нив, само сум сигурна дека ке бидат најпосетувани пошто сега имаат по околу 20 членови кои редовно пишуваат таму и што е најбитно секој од членовите гледа да му помогне на другиот Тоа не го најдов во Кајгана, некоја чудна техника на банирање има таму, така да, едноставно ИДИВИДИ најмногу ми одговара. Ок, секој си има свој круг на пријатели и свој избор на форум. Како што реков, за мене идивиди е најдобар пошто има душа. |
|
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas posledno vreme poveke sum na kajgana, ima mnogu poveke luge samo servisot posledno vreme ne im e naj naj veke cela nedela e padnat, potoa adminite tamu mi odat na nervi toa e loso se mislat golemi gazdi, dodeka na idividi e nekako mnogu po slobodno, no bi trebalo mislam malku da se sredi dizajnot, malku da se podobri.
|
|
MaLe4kA*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 18.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK! Ke ve molam vratete se ON topic
|
|
MaLe4kA*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 18.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odsega na Macedonia forumite ke mozete da pristapite od www.makforums.freeforums.org Povelete zaclenete se i stanete del od Macedonia timot.;) Ve ocekuvame.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |