|
Хари Потер |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Јуни.2007 во 21:44 |
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
Password
Изменето од Mona Liza - 15.Јуни.2007 во 21:48 |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban(2004) DOWNLOAD: Password:
Изменето од Mona Liza - 15.Јуни.2007 во 21:48 |
|
|
|
phoenix_girl
Нов член Регистриран: 30.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki, bas pred nekoj den go gleav posledniot film od megapopularniot serijal za Harry Potter, pa bi sakala da cujam vase mislenje za film4eto. Inaku mene stvarno mi se dopadna, isto taka bi mozele da predlozite nekoi stranici na koi bi mozela da najdem nesto vo vrska so Harry Potter.............................pisuvajte............
|
|
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi se dopadna filmot inaku ja imam celata kolekcija i stvarno site mo se dopagaat
znaete deka poslednite 20 min. od filmot se snimeni 3dimenzionalno taka da koga ke izleze originalot ke moze da se gleda borbata od razlicen agol..... inaku procitav nekade deka vo sestiot del ke umre profesorot Dambldor a vo sedmiot umira i Hari Poter ama ostanuva da vidime..... |
|
end off days 15...14...13....
|
|
phoenix_girl
Нов член Регистриран: 30.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ti kazam deka informaciite ti se tracni, bas pred okolu eden mesec ja najdov sestata kniga i profesorot Dambldor umira, ali za sedmata ne znam, mislam deka Harry nema da umre, ama ce umrat Nymphadora Tonks i Remus Lupin.....................barem taka razbrav
|
|
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam mozebi ostanuva da vidime....
inaku 6 del go imas na makedonski ????? |
|
end off days 15...14...13....
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.idividi.com.mk/zabava/Showbiz/453937/index.html
Дали Хари Потер треба да си остане бајка, или да му се додаваат и елементи на секс и дрога? Изменето од WhizKid - 16.Јули.2008 во 23:17 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccc filmov e za deca kakov seks, kakva droga
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bea na vremeto deca.....sega se teenies
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da de, ama go gledaat deca, ako akterite ne se vekje bash deca
|
|
woodstock
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo edno prasanje..
od kaj vi e informacijata za seksot i drogata vo harry potter 6kata? uste nema oficijalen trejler.. |
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види го линкот на првиот пост. Изменето од WhizKid - 16.Јули.2008 во 23:20 |
|
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi trebalo da ima nekoja apla scena no ke bide porazlicen od ostanatite 5 filma. sekako ne e za deca, za deca bea prvite dva pa i tretiot, potoa dobiva poseriozna tematika, smrtta stanuva glavna tema, 7miot (odnosno dvata sedmi) e masovno ubivanje, vojna
Изменето од devil6 - 21.Јули.2008 во 23:11 |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe i vo crvenkapa volkot ja jade babata, ama crvenkapa ne se seksa so nikoj vo prikaznata
hari poter go gledaat i epten deca od 7-8 godini, i na sho lichi toa, seks droga cccccc |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |