|
Бон тон |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јуни.2007 во 15:38 |
Одите на гости кај вашата баба, сестра, брат, роднини, пријатели, пртпоставени (најлоша комбинација) на ручек, и гледате ви принесуваат нешто што во животот не сте можеле ни да го погледнете а камоли да го јадете.... Што понатаму???
Изменето од mamma - 19.Април.2008 во 19:29 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е овој проблем го имам цел живот листата на храна која не ја конзумирам е огромна еве дел ` сирење , кашкавал , пиперки , домати итн значи основни прехрамбени продукти . Во оваква ситуација сум бил многу пати и одговорот е дека си останувам на чаша вода и пријатен разговор .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
chocolate
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne sum pribirliva.Ama vo takov slucaj ke se prepravam deka mi e loso i ke recam deka skoro sum jadena.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е навика пред да излезам од дома да јадам, така да може само да прочачкам низ тањир и ако нема некој не кој би го дала својот “дел“ да го оставам полн.
Не се срамам да кажам кога нешто не јадам и исто поубаво ми е мене кога знам дека некој од моите гости нешто не му се допаѓа и спремам она што сака. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke "bocnam "ednas"od prinesenata sodrzina vo tanjirot...ednas ili dva pati...ne veruvam deka na nekoj ke mu "padnam "vo oci...i normalno ke go ostavam poln,bez obrazlozenie
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажувам дека не го јадам и тоолку нема силење
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene problemot e vo toa sto ne mozam da go jadam tugjoto, u smisol idam kaj baba mi na gosti i jadenje kolku ti dusa saka, ama mene usta ne mi se otvara.....jas samo doma jadam, a koga odam na gosti ne jadam, moze samo casa voda i tolku.
So vika majka mi, more kerko koga ke te omazime kako ke prezivuvas vo tugja kuka i jas na ova i odgovaram: epa mamo vo poseben stan ili kuka ke ziveam so maz mi |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе кажам дека не го јадам тоа.... Просто Ваљда и они имаат јадење што не го јадат па ќе сфатат И ќе земам нешто друго, ако сум ептен гледна (на моја сметка ако сум во ресторам, нормално) а ко не сум гладна ништо
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas poso listata na raboti so ne gi jadam e ekstremno golema,ko ke mi ponudit nekoj jadenje odma odbivam,ama ne popustam za ziva sila,pa ako sakat to da e naubata pasteta na site vreminja(moeto omileno jadenje).ednostavno nejkam i toj so mi go nudit jadenjeto da se pocuvstvuvat navreden ili so znam jas kako so to so ko ke go donesit jadenjeto ke go odbijam.vaka mi e najsigurno,uste pred da probat da donesit nesto da go odbijam
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto nema da probam kakva sto sum auu na voda ke ostanam ili nekoe sokce ama ako e praveno domasno pa za rastvaranje BLJAK ni bon ton ni nisto ne pomaga, gadliva sum
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi rekol>>>ICH MUSS WEG! sto znaci vo prevod....aj cao....
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi kasnala 2-3 zalaci zaradi cista kultura ili pa bi kazala ne sum gladna fala
|
|
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke kazam deka sum bila bolna i sega sum na stroga dieta. Ako treba, ke pobaram i baralgince i ke go ispijam :)
|
|
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee pa nasi sme si ke kazam deka ne mozam i gotovo
sekogas ima nekoj so pogolem apetit i ke go lapne mojot del i taka.. |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |