![]() |
|
Zero-cost Steadicam! |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Igor-T ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Мај.2007 во 01:50 |
Do site onie koi imaat potreba od "steadicam" shots,
a nemaat na raspolaganje ili budget za rentanje. Najdov edno maalo klipche koe objasnuva kako da improvizirate "Steady" rig: http://www.youtube.com/watch?v=T1aPbwcqquk Ako ima interes kje gi potrazham i pratam linkovite od razni DIY proekti. Pozdrav Igor |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Игор, така аааа! Ми го расипуваш пазарот. Ееее ќе ти вратам. Ќе видиш ти, и ти. |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Aleksandar, ne se sekiraj nema sekoj vreme da se zanimava so izrbotka na "Uradi Sam" napravii
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Се шалам. Знам дека е така, а плус тоа не ја работи секој работата со ќеиф.... Има многу фактори во овој "занает". |
|
![]() |
|
Игор се шалев. Дај побарај ги и другите линкчиња, сигурно има и други интересни работи. Поздрав!
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Igor-T, stavi go ovoj sovet vo "Besplatno - korisno".
|
|
![]() |
|
Igor-T ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
@Zoki K:
Gledam Aleks A go stavil vekje vo Besplatno - Korisno. @Aleks A: Kje gi potrazham i kje gi postam i tuka i vo Besplatno - Korisno. Pozdrav Igor PS: Abe kako da zhivna tuka Kamera - Video forumot? A? : ![]() |
|
![]() |
|
Па ќе живне фала Богу, дал Господ квалитетни и талентирани луѓе, зошто да не живне.
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |