![]() |
|
Претставување и запознавање на членовите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11121314> |
Автор | |
ZokY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozz mojot nik e ZokY i se vikam Zoki........hhhh :D:D
|
|
![]() |
|
K1lleR ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
zz all nickot mi e !>K1lle[R]<! i po cel den sum na Max Dust2 24/7 .
|
|
![]() |
|
Hack 0110 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Zdravo de4ki i nov sum na forumov, ama star vo Counter
mojot nick e: |codename|--->|Dark_Shadow| omilena mapa: Max CS Maps |
|
![]() |
|
kiko555 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
zdravo jas sum M1Lk1S0 imeto mi e mnogu slatko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од kiko555 - 24.Март.2010 во 14:56 |
|
Дури дојдеш на ред сите правила ќе се променат Т.Е никогаш нема да стасаш на ред xD
|
|
![]() |
|
Veterko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Здраво, мило ми е!
Јас сум, тој што сум! ![]() |
|
![]() |
|
ImPeRaToR_II ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
zdr. jas sum ImPeRaToR_II
omilena ARENA mi e AWP... milo mi e... :) :) :) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ImPeRaToR_II ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mnogu mi se dopagja koga vleguvaat poveke igraci od eden klan... kako i koga vo posledno vreme igraat mnogu zenski vo AWP !
![]() |
|
![]() |
|
AleX_VeleS ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Здраво јас сум александар GAME K!NG по цел ден сум на мах авп и на мах дуст2 онлу ! ае з!
и без спамање! |
|
![]() |
|
dACREW ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јануари.2009 Локација: Mexico Статус: Офлајн Поени: 1 |
Поздрав до сите, на МАХ. Некој ме знаат, некој не. Струмичанец, одамна на кантер сервери.
dACREW. |
|
= )
|
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
jas sum Krsto frankopan
|
|
![]() |
|
Dovicinski ![]() Нов член ![]() ![]() TheTruth Регистриран: 20.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Здраво јас сум Алекс Довичински и скоро 24/7 на Макс 2 серверот. Поздрав !
![]() |
|
![]() |
|
Genocid ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() Регистриран: 24.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Здраво јас сум редовен,море каков редовен нон-стоп(24/7) корисник на Макс 2 Арена серверот.Ник ми е Genocid. Толку имам да кажам благодарам
![]() |
|
![]() |
|
protector ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Здраво! јас сум protector, цесто играм на AWP Arena и сакав да се претставам и тука
![]() |
|
![]() |
|
AlPhA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
zdravo jas sum AlPhA
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |