|
Digital Film Tools 55mm |
Внеси реплика |
Автор | |
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Април.2007 во 22:34 |
http://www.digitalfilmtools.com/55mm/
Neznam kolku vi e poznat paketov, ama toplo go preporacuvam. So ova gi dobivate site opticki filtri sto postojat! |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala Janus,
'paketot' ne mi e poznat, sega go simnuvam... utre go probuvam:) |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlichen izbor na filtri, a i ostanatite raboti sto gi imaat na nivniot sajt se dobri, no kolku za informacija na ostanatite chlenovi, ovie raboti ne se "Free". Za da gi koristite ke treba da gi kupite. |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi trebalo da postoi i free verzija, nekade po P2P...
Interesno e da se poglednat, kako celina se golema solidna zbirka... No efektite se ednostavni, i vekje nekoi od niv se rutina vo manipulacijata so fotografija... taka da ,sto znam dali ima smisla voopsto da se plakja za takva kolekcija... |
|
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moz Poz,
Efektive se ednostavni zatoa sto se simulacija na realni opticki filtri i pomagala. Idealni se za da naucish osnovi na fotografija, bez pri raka da imash 2 tona oprema. A kvalitetot im e na seriozno visoko nivo. Baska, na mail prakjam unlocker...
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
janus, prakaj unlocker. jane971@gmail.com
unapred blagodaren |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve me i mene, se prijavuvam |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozi li i kaj mene pls goran.stefanovski@gmail.com thanks
|
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
snkoki83@yahoo.com
|
|
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Janus ke prakash ili prazni vetuvanja Изменето од Parki - 13.Април.2007 во 11:22 |
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште пред 2-3 недели јас им праќав на луѓе од форумов зипови со филтриве, има негде по форумов преписка на таа тема (мислам кај крос-процес) ако некој сака слободно нека каже, или некој кој ќе доаѓа на следната средба во МС нека каже па нека однесе...инаку јас ги упражњавам повеќе од година и пол и мислам дека се must have...
|
|
aboskovski
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, i jas sum gi videl (otprilika pred godina i pol), vo vremeto koga istrazuvav opcii za nagoduvanje na opsegot. Mislam deka Ozone se vikase opcijata od setot. Sum ja koristel i opcijata Light (generiranje na svetlosni zraci):
http://www.foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=15191 http://www.foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=18294 Ostanatite funkcii se standardni , gi ima nasekade, no prednosta na ovoj paket e vo toa sto e se' na edno mesto. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |