|
Неколку финти во Photoshop |
Внеси реплика |
Автор | |
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Март.2007 во 10:19 |
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/category/tutorial/
Pozdrav! Изменето од bobicar1 - 17.Март.2007 во 16:48 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega bobokar kje ti ja smeni replikata
hahahahh pozdrav janus |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ostaneme pri tema i artikuliran ton ako nemate nisto protiv
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
*ivi*
Група Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej ova so mesanje na teksturi e super! Danke Janus |
|
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
Gandhi |
|
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pleasure is all mine :-)
Pak na nekoj da ne mu smeta nesto??? Aman vekje od glupi postovi i uste poglupavi komentari. Se nadevam deka linkot ne vi izgleda zlonamerno.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nesmeta, zasto zlonamerno. intesesno e na linkot
no postovi se tolku glupi kolku postoi smisla za humor i razbiranje toa e opst fakt vo megjusebna komunikacija megju individui Изменето од anakin - 17.Март.2007 во 15:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Janus, blagodaram za linkot. Sekoj obid da se prezentira fotografskata tehnika vo pogolem detal, kako i tehnikata na obrabotka na fajlovite so razni softverski pomagala e od korist za sekoj chlen na nashiov sajt.
Smetam deka toa ne e dovolno zastapeno na forumov, a tokmu toa bi bilo onoa posebnoto so koe nasiot sajt bi se razlikuval od ostanatite po ovoj virtualen svet. Na nash*te chlenovi treba da im bide chest i zadovolstvo da gi razmenuvaat svoite lichni iskustva od fotografiranjeto i obrabotuvanjeto na slikite vmesto samo da gi pretstavuvaat svoite dela kako na nekoja izlozhba. Jas sekogas sum bil spremen da razgovaram za toa kako sum doshol do rezultatite na svoite sliki bidejki cvrsto veruvam deka tehnikata kako takva ne go pravi chovekot da bide umetnik ili uspeshen vo onoa sto go pravi. Tehnikata e samo alat kako i sekoj drug, a razlikata megju onoj sto e majstor i onoj sto ne e, lezhi vo faktot koj kako ja upotrebuva taa alatka i kako gi realizira svoite idei i vizii so nea. Da se poistoveti alatot i majstorstvoto e navistina...zhalno. Uste ednas, blagodarnost do tebe Janus i se nadevam deka i drugite chlenovi ke ne iznenaduvaat od vreme na vreme so slichni linkovi, ili uste podobro, so svoi lichni iskustva steknati so rabota so svoite kameri ili softveri. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so rekov bobi se ja znae rabotata |
|
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само доцнев малку
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bobi nedocni nikogas i ako vika malku sekogas doagja tamam |
|
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Janus fala
ona so spojuvanjeto na teksturite e mnogu interesno
no odzema mnogu vreme za eksperimentiranje
pred nekolku meseci go nauciv i se ostaviv igrajki se
eve edna verzija na eden moj avtoportret
(na crno belata fotografija e stavena tekstura od peskir, a potoa imase mnogu igranje so blending options, hue saturation i se ostanato)
od ovie sto gi gledav na linkot naj interesno mi bese ona za pravenjeto izgled na kamena statua :)
Изменето од *deemee* - 19.Март.2007 во 16:54 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa povekje izgleda deka si stavil glava vo mravilnik
neko skulptura hahahha mala sala no nemozev da izdrzam sorry uste ednas |
|
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin ne e ova skulptura
samo igra so teksturi
toa so izgledot na skulptura uste go nemam probano, i zatoa mi izgleda najinteresno
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahahah
pa probaj da vidime kaj kje ja stavis glavata ovaj pat |
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |