|
Стручни прашања |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барај ги во некоја селкостопанска аптека . Таму каде што продават разните таму детергенти што им ставаат на растенијата да растат побрзо . Или барај во некоја фабрија која се замара со хемически производи . Провери во Железара или Алумина ако си од Скопје . Во краен случај барај на Битпазар на црно или во Шутка . Таму гарант ќе има . Инаку предпоставувам ти треба да правиш чадни бомби .
Изменето од емил - 30.Декември.2013 во 19:16 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Калциум карбид немам појма каде ќе најдеш,но зошто ти треба пак ме интересира? Сега освем за карбидни лампи ако си рудар или спелеолог за во пештел,али и тамо веќе не се користат оти се опасни и се во состојба да запалат метан доколку го има. Чудно барање
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес само што се вратив ме пречека маалсково кученце, срце е, пресреќно што ќе му дадам за јадење. АМА, некој "паметен" запалил весници и со запалени весници го тепал кученцето. На грбот е цело изгорено, дури до кожа
Знае некој ветеринари што доаѓаат на повик? Не ми дозволува да му се приближам за да го фатам, преплашено е. Темава можеби не е соодветна, ама не знам дали има друга. Инаку за Скопје станува збор.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека би требало сите да доаѓаат на повик, барем кај нас е така
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моб: 078/ 299 855
Тел: 02/ 55 11 833 Д-р Дамјан Павловски од Анимал Медика |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |