|
Убави стадиони и слики од нив |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Јануари.2007 во 02:31 |
Od tolku mnogu stadioni izberete najubav.Ama neka ne bide toa stadionot na klubot sto navivate nego navistina najubaviot.
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene najubavi se Emirates na Arsenal i Alianz na Bayern
|
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu dobra tema
ima eden kup i iskreno ne bi mozel da izdvojam ama bi gi spomnal aufschalke arena, nou camp , mi se svigja i delle alpi ( ne deka sum za juve ), noviot wembley,amsterdam arena,alianz arena, estadio da luz... |
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA OD TUKA BI GI IZDVOIL OSOBENO NOU KAMP AMSTERDAM ARENA I AUFSHALKE. WEMBLEY VALJDA KE BIDE DOBAR .SEA GLEJ UTRE KO KE POCNAT SO BENABE I SO GUISEPE MEAZZA.CCC
|
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele kaj ti tekna za bernabe i meazza ejjj
|
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
santijago bernabe e najubaviot stadion vo spanija a za drugive ne znam so da kazam moze da se kazi deka vo germanija novive se dobri
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OLIMPISKI STADION VO BERLIN E DOGRADUVAN ZA SVETSKOTO I E EDEN OD NAJUBAVITE.A BERNABE MOZE E GOLEM.AMA TUK ZBORIME ZA UBAVI NE GOLEMI
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da, ovde pisuva najubavi a bernabe i ne e... poveke mi se svigja san siro nego bernabe... do dusa ne se nesto posebno i dvata
|
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam so da kazam za tebe sigurno si protiv real mnogu ama nema vrska ako sakas ke odime kontra.epa aj kazi mi vo sto ne ti se sviga bernabe a vo sto ti se sviga san siro.
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi se svigaat ni dvata ali toa si e vashe
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe protib real sum posto se idioti . se sakaat da zemat od igraci a i taka ne gi biva... neznam , odbiven tim. a za san siro, pa da ti kazam iskreno podobro izglea od nadvor a inace, za razlika od toa pa, san siro nema treva . bas i maldini se zalese pred 1 godina se sekavam, mu rekol na berlusconi zasto trosi pari za igraci tolku a ne stai nova treva. za bernabe bar, nemoze da se kaze deka trevnikot e tapa, posto e super...
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosta bre pa i ti so toj real... |
|
Русин
Нов член Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алианц Арена
Ноу Камп Стадио Олимпико |
|
http://asroma-addict.com/
|
|
nina```
Група Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НОУ КАМП И АЛИАНЦ АРЕНА
|
|
B_A_R_C_E_L_O_N_A--->> ZAKON
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |