|
Ракомет |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Јануари.2007 во 14:20 |
Od prijateli doznav deka ovie denovi Kometal igraat , samo i jas ne znam za sto , pa ako moze nekoj da me informira do kaj sme so makedonskiot rakomet za zeni i za kakvo prvenstgvo stanuva zbor.
Fala odnapred |
|
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LIGA NA SAMPIONI IGRAME ALI BOLJE DA NE IGRAME SAMO SE SRAMIME
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deutschland-polska
ke bide dobro finale..............ili??? |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa bi trebalo da bide dobro finaleto...zalam sto htvatite ne se plasiraa u polufinale,a iksreno mislam i deka zasluzuvaa i finele ama takva im bese srekata....sega navivam za polska
|
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e ger-cro ke bese bomba finale......
|
|
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХРВАТИТЕ НЕСРЕЌНО СЕ ОТПИШАА САМО ЗАРАДИ ТОЈ БАЛКАНСКИ МЕНТАЛИТЕТ. ПРВИТЕ УТАКМИЦИ ГИ ОДИГРАА ФУРИОЗНО БЕЗ РЕСПЕКТ И ПОСЛЕ КАКО И САМИТЕ ДА СЕ ПОДИСПЛАШИЈА ОД ФУРИОЗНИОТ ПОЧЕТОК И ЕПИЛОГОТ Е ВЕЌЕ ПОЗНАТ, НО ЗА НАРЕДНИТЕ ПРВЕНСТВА МИСЛАМ ДЕКА ДОБИЈА ЕДНА ГОЕМА ЛЕКЦИЈА КОЈА СЕГА Е КАКО ЖЕШКА ШАЛАКНИЦА КОЈА ДОЛГО ЌЕ ГИ ПЕЧЕ.
ГЕРМАНЦИТЕ НЕ ЗАСЛУЖИЈА ДА СТИГНАТ ДО ФИНАЛЕ, АМА ТОА ТИ Е КОГА И СУДИИТЕ ЌЕ ПОМАГААТ НА ЕДНА ЕКИПА ВО ДУЕЛ НА ПРИБЛИЖНО РАМНОПРАВНИ ЕКИПИ. МИСЛАМ ДЕКА УТРЕ НЕМА ДА СЕ СЛУЧИ НЕКОЕ ПОГОЛЕМО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ПА ПОЛЈАЦИТЕ ВО РАМНОПРАВНА И НА МОМЕНТИ ПОНАДМОЌНА ИГРА ЌЕ СЕ РАДУВААТ НА ЗАСЛУЖЕН МЕДАЛ. |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEUTSCHLAND HANDBALL WELTMEISTER 2007..............
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија - Словенија 32-33 . . .
Многу слаба одбрана имавме . . . Не знам дали некој следеше ама јас се разочарав од второто полувреме . . . За првото не знам не го гледав . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelelele, bas mi e krivo sto sme izgubile
mozam da zamislam, sestra mi, sigurno zivcite si gi skinala |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене да ти кажам право ќе ми беше криво ако репрезентација како Словенија( двојно подобра од нас ) не се пласираше . . . Вака си знаеме кај ни е местото . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e so be ti pesimist
i so sega, Makedonija nisto ne napravi, tuuuuu mnogu sme slabi |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па слаби сме . . . Ако дичекавме пола Струга да играт во репрезентација . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so , smeneta li e makedonskata reprezentacija ?
pa zatoa sme izgubile |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е ама нема некој играч класа . . . Како што имаја словенците . . .
И плус ние подмладен тим имавме . . .
|
|
STRUGA
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |