![]() |
|
Дизајн на мебел |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Декември.2006 во 09:45 |
еве да откријам едно мое хоби кое во последниве години ме преокупира и ми причинува крајно задоволство.....баш ме интересира ке се најде ли тука некој со симпатии кон оваа тема
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
еве ја
![]() не сум дизајнер на мебел, ама сум пасиониран прелистувач на сите Каза списанија .... уште не сум шетач по продавници ама ако сум уз пролаз погледнувам обавезно и се лепам на излозите. ја сум за минимализам при дизајн на мебел |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Со темава... ќе ме натераш да сликам некои парчиња дома што ги имам
![]() Ќе видам како ќе се развива дискусијата па може да се придружам ![]() Изменето од влечка - 21.Декември.2006 во 10:14 |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
...ne |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
стилот кој ми се допага и го негувам е баш тој...минималистички , едноставен, со едноставни линии ....стил кој не гуши и кој остава просторијата и атмосверата во неа да дишат...а околу излозите ...таму сум стално :) ...и од двете страни :)
|
|
![]() |
|
баш би било убаво тоа :)...ме интересира тебе што ти се допаѓа :)....
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Делфинче ќе ми направиш вграден плакар или кичн
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
важи бе нат
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Или кујна по мерка
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Договорено душичко...Кога ќе се спрема се те викам и мериш и имаш време колку сакаш
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Дизајн , имагинација ,визуелизација , од ништо, стварате ....му давате душа на просторот ....си играте со магијата на умот
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
mene nadvoresnosta daj te mi ja dvorot :) i taka mnogu doma ne sedam:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
K.Natasa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Mоментално сум преокупирана со детска соба за двајца машко и женско..
Што мислите кој бои нјвеќе би одговарале????????? Јас комбинирав повеќе незнам што да одберам... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |