|
Честитки за Нова Година |
Внеси реплика | страница 123 23> |
Автор | |
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Декември.2006 во 11:10 |
Празници се ближат, раскалашена, опуштена и сите-се-сакаме атмосфера
подарувате ли честитки? ј темава ја отворив за да ве потсетам да купувате честитки рачно изработени од наши креативци, од уницеф или евентуално сами да направите ако ве бива ас сакам да подарувам и тоа не електронски него хард копи да се ....и слободно им викам фрлајте ги после некое време, ионака фаќаат прашина а јас догодина пак нова ќе ви пратам Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 23:02 |
|
Motivation is game in my hands
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.deviantart.com
|
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prakam redovno sekoja godina cestitki, no i dobivam koi ne gi frlam gi socuvuvam a imam stari cestitki uste koga sum bila vo osnovno ucilishte.
Veke pocnav so prakanje, zosto vo Makedonija ke stignat mislam tocno navreme:)) Za mene elektonskata posta ne moze da dopre do ona vistinskoto bi rekla, koe e napisano od mene racno i posveteno tocno so ljubov na licnosta koja mu ja prakam.. Od forumot minatata godina Alekta bese taa koja dobi Novogodishna cestitkla od mene:) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da i jas uste ja vcuvam....mnogu e ubava cestitkata, sharena, so pokloni na nea....:)i mi bese mnogu milo koga ja dobiv inaku jas obozavam da prakjam cestitki...porano sama g pravev i kupuvav on stop poso mi e zadovolstvo, ama sega nemam bas mnogu vreme pa taka da se prepustam na kupuvanjeto...:) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas prakam redonvno, i veke dobiv eden kup.
NA SITE VO FORUMOV VI GI CESTITAM BOZIKNITE PRAZNICI I SREKNA NOVA GODINA!!!
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле, добро што ја видов темава, заборавив тотално дека треба да купам. А и незнам како ќе идам да купам кога сум болна.... Ај ќе се снајдам. Иначе секоја година давам и тоа на сите (за да не се наљути некој) али оваа година нема да биде така. Ќе им дадам само на тие што мене ќе ми дадат....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, kupuvam cestitki, sega kupiv na Unicef, a so toa davam malo zapakuvano poklonce, kolku da se obelezi..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nova godina pomina odamna use malku ke dojde novata
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fakajte se za rabota
|
|
kuliraj
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so olku ucenje nemav vreme da napravam , ama sigurno nekako ke stignam, ako ne po posta ke im gi dadam licno
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MISLAM DEKA NEMA PODOBAR NACIN DA SE CESTITAAT NOVOGODISNITE I BOZIKNITE PRAZNICI OD POZDRAV PREKU CESTITKA.
SITE DRUGI FORMI - SMS, MAIL....I SL. SE SAMO IMPROVIZACIJA. NEKOI TRADICIONALNI MANIRI TREBA DA SE ZADRZAT... A I SKORO SO SEKOJA KUPENA CESTITKA POMAGATE NEKOE OSTAVENO DETE DA DOBIE NASMEVKA NA LICETO. |
|
people are strange
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
preska kupiv nekolku obozavam da prakam cestitki, no i da dobivam
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам да праќам, а уште повеќе мразам да добивам.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja godina sama gi izrabotuvam i gi prakam na najbliskite.
Vo ovoj period godinava mi se sluchuvaat prekrasni raboti koi
pravat da sum malku pozafatena,pa najbliskite ke ostanat bez
unikatnite moi dela,no sreka ima internet....bez razlika shto
nekoj pogore napisha deka e improvizacija,vazno e da se setish
na lichnosta,ne e vazno na kakov nachin chestitash
|
|
Внеси реплика | страница 123 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |