![]() |
|
Дали играте DOTA? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
raging bull 1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Ноември.2006 во 14:10 |
SHo mislite za DOTA -ta i koj herij ste
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dota toj sto saka neka kazi, 4v4 vs Bitola Masters neka dojdi na Hmachi mreza
FLIX pass 123456 Ili na b net user FLIXI |
|
![]() |
|
raging bull 1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
am shon kazish ke te baram vecher...nie sme od ohrid...
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Vazi be decki ve cekame.
Kaj 8-9 vecer ve cekame |
|
![]() |
|
uf uf uf te zaebav druze izvini...imame mal problem so internetot tamu.... ama te imam na mukaet/....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ok nema problem ke igrame drug pat
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
DA
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Surfac kazi nick da se setime na B net
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Kako novata 6.39 ? Dali vi se dopadna
|
|
![]() |
|
Arm'nj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
uf uf uf tamam e man...
znajsh sho me bendisvit....davat pojke zlato ama i grafichki e izmeneta...pouba e mi se chinit ama ke vidime dali e izbagosana....
A da znajsh ne e izbalansirana...Pr. Tiny e mnogu ojachan...sho znam...
Faceleis Void- darkterror e poslab nekako ama pasivnine mislam se ukljuchvet pojke od porano....Twinhead Dragon mislam deka e malku pojachan....Balanar e pojachan....Rashta e oslaben...no se e to vo nijansi ....vo sushtina mnogu me bendisa najiskreno..
PS. ej man znam deka te zaebav za na BNet ama se pomalku sum ...nemam vreme sorry
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
I mene mi se dopaga toa sto ja promenija graficki , ama ic ne e izbalansirana novite i nekoj stari heroj se prejaki napraveni. se drugo mi se dopaga
|
|
![]() |
|
Arm'nj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
DA....
![]() ![]() ![]() ![]() jAS SE ZACHUDIV KOLKU SLAB ODZIV IMA NA TEMAVA ZA OLKU POZNATA I DOBRA IGRA BE.....
![]() ![]() ![]() ![]() ALI JEBIGA....NEKOI IMAAT POINAKVI SVAKJANJA ZA MNOGU RABOTI....I VREMINJA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ela na Kajgana da vidis kolku dotadzii ima
![]() |
|
![]() |
|
@X-x-X ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
heh epa ima i takvi lugje kako mene koi ne igraat mn igri.....a posebno ne dota counter ili call of duty mozi
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |